” Happy tengok si comel pujuk mommy.. ” – Netizen

Video Anak Linda Onn, Ungku Zara Memuj0k Ibunya Raih Perhatian Peminat. Alahai Sudah Lah Comel, Sweet Sungguh Rupanya Zara Ni !!

Ungku Zara Ungku Azhar merupakan permata hati selebriti Linda Onn dan suaminya, Ungku Azhar. Sejak berkahwin dan mempunyai cahaya mata, Linda sudah jarang muncul di kaca televisyen. Linda kini banyak memberi tumpuan terhadap keluarganya.

Menerusi akaun Instagram, Linda telah berkongsi video bersama anaknya, Zara. Video ini memaparkan gelagat Zara apabila melihat ibunya sak1t. Pada awal video tersebut, Linda bertanyakan kepada Zara sama ada dia menyayangi ibunya.

Kemudian Linda meminta Zara menc1um pipinya sebagai tanda bahawa dia sememangnya menyayangi ibunya. Namun secara tidak sengaja, kepala Zara terhant0k di dahi Linda. Linda kemudian mengadu rasa sak1t dan Zara terus meniup dahi ibunya sambil membaca doa.

Menurut Linda, dia selalu melakukan perkara sebegini kepada Zara dan hal ini telah menjadi ikutan Zara jika melihat seseorang sak1t. Wah, bagusnya Zara. Benarlah anak-anak kecil ini akan mengikut apa sahaja yang dilakukan oleh orang dewasa di hadapannya.

Jom tonton video di bawah :

Posting ini membuatkan ramai bersetuju dengan kapsyen yang dikongsikan oleh Linda dan ada juga berkongsi pengalaman yang sama mengenai anak masing -masing. Antara komen-komen yang diberikan :

” Zara good girl. Agree.. My girl kalo¬† tak sihat.. dia ambik kain basah lap 1 bdn i… pastu kalo i nk tarik selimut dia tak bagi… dia ckp tak bole selimut mcmna nk baik cpt…. mmg copy apa i buat kat dia.. pastu kjap2 tgok… kjap2 tnye i ok ke tak.. ank ooo ank.. nama pun Zaraa juga.. “

” Haha. Cute la zara ni. Sama macam anak aunty. Kalau k1ss dia lap. laju2 dia lap kak linda , Happy tengok si Comel pujuk mammy .. “

” Mcm ank i.. klau k1ss dia.. mesti dia lap. Lama tak dengor Linda on air…. Rindu . comel zara. lovely. ¬†Anak ppn sy pun sama.. c1um pipi dia mesti dia lap.. “

Oleh itu, sebagai ibu bapa hendaklah menunjukkan dan memberikan teladan yang baik supaya anak-anak mengikuti perkara yang baik-baik sahaja. Kanak-kanak suka men1ru apa yang dilihat di sekelilingnya. Bak kata pepatah, anak kecil ibarat kain putih, ibubapa lah yang mencorakkannya.

Nampak sweet sahaja gelagat dua beran4k ini. Baru berusia 3 tahun namun Zara sudah pandai berfikir jika ibunya ditimpa kesak1tan. Semoga Ungku Zara membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Linda Onn

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..