” Lirik pun kemain, perl1 dalam dia, tapi sedap pula dengar.. ” – Netizen

Video Isteri Achey, Anne Cari Makanan Di Dapur Lepas Workout. Namun Suara Achey Menyanyikan Sebuah Lagu Khas Isterinya Cur1 Tumpuan Peminat. Boleh Tahan Sedap Lagunya !!

Memang lepas melakukan aktiviti workout, sesiapa sahaja pasti akan merasa dahaga. Malah ada yang akan merehatkan diri sebentar untuk merenggangkan ot0t dan setelah penat, pasti perut kita terasa lapar untuk menjamah makanan walaupun sedikit.

Menerusi akaun Instagram Achey, telah berkongsi satu video dimana dia secara senyap-senyap merakamkan gelag4t istrinya, Anne yang berada di dapur rumah setelah selesai melakukan workout. Cukup melucukan melihat Anne yang baru sahaja melakukan senaman dan terus menuju ke peti ais.

Perkongsian video oleh Achey itu juga disertakan suara background Achey menyanyikan sebuah lagu khas buat isteri tercintanya. Video itu juga berjaya mendapat 3 ratus ribu lebih warga netizen yang menontonnya dan ratusan komen rata-ratanya begitu terhibur akan perkongsian tersebut.

Kalau dilihat gaya Anne yang telah mengambil minuman di dalam peti sejuk dan menuju meja dan menjamah makanan sembil tersenyum seolah-seolah dia begitu bahagia menikmati saat itu. Anne juga tidak sedar bahawa kelakuannya itu telah dirakam oleh Achey

Tonton perkongsian video oleh Achey di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memuji akan suara Achey menyanyikan lagu khas buat isterinya itu . Antara komen-komen yang menarik adalah :

” Woww Achey tol0ng lah release full lagu ni, aku nk simpan. Sedap betul dengar, walaupun lagu ni makan dalam kau perl1 yer, hahaha.. “

” Lirik pun kemain, perl1 dalam dia, haha tapi sedap dengar. Kes1an Anne, tak sedar yer kena g4me dengan Achey.. “

” Mcm mana nak video ni ea, laki aku mesti suka bab kena kan aku ni, hahaha… Bab dengk1 bini no 1 l4ki aku, sama la ni kan kan Achey.. “

” Terbaik lagu Achey ni, haha sedap plk dengar, walaupun lirik tu k4w-k4w Achey bagi yer, plzz full song, nak dengar.. “

” Banyak kali ulang kot lagu ni, video pun lucu,terhibur tengok, semoga kalian sentiasa bahagia bersama hingga ke syurga.. “

” Hahaha, comel jer ek dia perli isteri dia, siap cipta lagu khas lg. Semp0i dengar, mesti tergelak besar Anne tengok.. “

” Romantik bos, inspirasi ni. always terhibur. Tak pernah lagi kalau vidoe Achey ni tak kelakar, ker4s perut aku.. “

Achey ni buat hal betul, haha, memang kelakar, sempat lagi dia ken4kan isteri dia. Apa-apa pun, memang sedap betul suara Achey tu. Semoga perkongsian video Achey itu turut membuat para pembaca Berita Kopak terhibur menontonnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey, Anne Achey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..