” Bijak betul mengajuk mommy, mulut macam orang besar.. ” – Netizen

Semakin Pandai Mengajuk Dan Bercakap, Video Telatah Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Buat Peminat Ger4m. Amb0i Sebijik-Sebijik T1ru Ayat Mommy Ye Fatima. Siap Angguk-Angguk Kepala Lagi !!

Semenjak kehadiran Nur Fatima Aisya dalam kehidupan pasangan romantis Fazura dan Fattah Amin, si kecil ini menjadi tumpuan lensa media dan peminat. Bakal berusia 2 tahun dalam beberapa bulan sahaja lagi, Fatima membesar dengan sihat.

Meninjau akaun Instagram Bamtahdolly ( akaun kelab peminat Fazura dan Fattah ), telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima ketika berada dalam kereta bersama Fazura dan seseorang yang dipanggil Uncle Ijat.

Turut tertera di video tersebut memberitahu Fatima dari awal diam sahaja kerana m4lu dan ini baru hendak bercakap. Fazura menyuruh Fatima menegur Uncle Ijat dengan ayat ‘ Hi Uncle Ijat ‘ . Awalnya Fatima cuma mengikut menyebut ‘hi’ sahaja.

Mendengar mommynya menyebut ‘ eh awak ni ‘, spontan Fatima mengaj0k ayat Fazura. Alahai lawak lah Fatima, sambil sebut eh awak ni, sambil kepalanya diangguk-anggukkan. Dah pandai c0py ayat mommy, lepas ni makin banyaklah ayat mommy yang akan keluar dari mulut Fatima.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat comel oleh Fatima ini telahpun mendapat lebih 300 tanda suka daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen peminat :

” Hai comel Fatima, dah petah bercakap ye. Tak pelat langsung. Cepatnya dah pandai bercakap.. “

” Ger4mlah tengok Fatimah. Membesar dengan sihat dan dalam lindungan Allah ye Fatimah. Anak yang bijak.. “

” Fatima budak comel ni memang bijak sangat. Pandainya cakap, ishh ger4m betul si comel ni.. “

” M4lu m4lu kucing dia ye. Pastu bijak betul mengaj0k mommy, cakap clear pulak tu.. “

” Hi awak ni, kenapa comel sangat ni. Oh Fatima dah pandai nak cakap. Comel sokmo. Selamat hari raya Fatima.. “

” Lolo cute ni, eh awak ni haha. Bijak betul Fatima ni, ger4m tengok dia. Comel je cakap.. “

” Kemain la dia ni, memula senyap m4lu m4lu sekali dia bukak mulut macam orang besar.. “

” Awak ni, ringan mulut dia. Lepas ni siap la macam macam dia ngaj0k mommy cakap haha.. “

Makin bijak kesayangan mommy ini, mulut ringan juga Fatima cepat boleh mengikuti ayat yang didengari. Semoga Fatima sentiasa menjadi pendamping setia mommy, menjadi anak yang solehah dan kebanggaan mommy dan daddy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bamtahdolly, IG Fattzurarangers

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..