” Anak dengan ayah sama-sama lawak, happy family betul.. ” – Netizen

Video Roy Azman Memberi ‘Gaji’ Kepada Anak-Anak Buat Peminat Terhibur. Amboi Siap Catat Lagi Kerja Anak-Anak Buat. Happy Anak-Anak Ada Ayah Macam Ni, Terbaik Lah !!

Roy Azman memang terkenal dengan jenaka spontannya yang mencuit hati. Tidak hanya di set penggambaran mahupun konti, di rumah juga Roy seorang yang lawak dengan isteri dan anak-anaknya.

Meninjau akaun Instagram Roy Azman, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Roy bersama anak-anaknya di rumah. Kata Roy dalam video ini, bulan Ramadhan bulan yang mulia, Roy memberi inisiatif buat anak-anak sebagai pembak4r semangat.

Memanggil anak-anak bermula daripada anak sulungnya, Roy menanyakan apakah pekerjaan yang mereka lakukan semasa di rumah. Mencatit semua yang disebut oleh anak-anak di sekeping kertas, Roy memberikan inisiatif.

Amb0i Roy, undertable betul sampai tak nampak wangnya. Lawak betul jawapan anak-anak pun semua pasti ada jawapan kemas rumah. Patutlah bersih rumah, semua rajin betul menyapu haha. Tergelak isteri Roy mendengar jawapan anak-anak.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Roy bersama anak-anak ini telah pun menarik perhatian peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” MU pulak… lalang macam Daddy dia jugak laaa. Selamat bersahur bang Roy. under table under table haha. anak pun ikut jela.. “

” Haha pagi pagi but4 belum raya lagi dah kena pau dulu. Patut ler penyapu bulu sampai rab4k, ramai tukang sapu dekat rumah haha.. “

” Mem besar tak bagi gaji ke , mem besar tolong gerak sahur tu. Terbaikk layan anak-anak gitu.. “

” Alhamdulillah nampak makin beriman kando den ni… Malam ni kot tak s1lap abang yang buek pengumuman ghayo kan haha. “

” Pekerja abang Roy comel-comel. Bang manager tak ada gaji je kihkih. Anak dengan ayah sama-sama lawak, happy family betul.. “

” Dengan anak-anakpun lawak, siap ada list keje lagi. bestla anak-anak dapat duit inisiatif lagi. Ayah lawak, anak-anak pun ikut je peel ayahnya haha.. sekepala betul.. “

” Patut ler penyapu umh bang Roy sampai rab4k tak ada bulu, ramai betul kerjanya sapu rumah, haha.. Manager pun ketawa nak iyekan jawapan anak-anak haha.. “

Roy Roy, ada sahaja lawaknya dengan anak-anak, memang meriah rumah ada ayah jenis kelakar seperti ini. Untung lah dapat bahagian sebab buat kerja rumah. Semoga rezeki Roy sentiasa melimpah ruah dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..