” Dia punya ‘ laa ‘ tu sebijik ibu dia, haha.. ” – Netizen

Dato’ Seri Siti Nurhaliza Kongsi Paparan Whatsapp Dan Voice Note Daripada Siti Aafiyah Raih Perhatian Peminat. Alahai Comelnya Suara Aafiyah. Lemah Lembut Tutur Kata, Sebijik Macam Ibu !!

Umum mengetahui Dato’ Seri Siti Nurhaliza berlepas ke Tanah Suci minggu lalu untuk mengerjakan umrah. Walaupun ber4t hati untuk men1nggalkan anak-anaknya, Aafiyah dan Afwa, namun Dato’ Siti percaya Allah akan menjaga anak-anaknya ini.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Siti, telah dikongsikan satu paparan perbualan menerusi aplikasi Whatsapp antara Dato’ Siti dan Aafiyah. Dapat dilihat Dato’ Siti menghantar gambarnya kepada Aafiyah di awal perbualan.

Aafiyah kemudian menghantar voice note dan mengatakan adiknya, Afwa tidak ikut kerana dem4m. Aafiyah turut memberitahu Afwa dem4m dek kerana merindukan ibunya. Comel sungguh suara Aafiyah bercakap dengan ibu.

Lemah lembut dan tersusun kata-katanya Aafiyah ini, tak ubah seperti cara Dato’ Siti bercakap. Bagaimana si ibu mendidik dan mengasuh anaknya adab sopan, begitulah hasilnya yang sudah nampak pada Aafiyah. Alhamdulillah, good girl Aafiyah.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Update terkini daripada Dato’ Siti memaklumkan sudah selamat sampai di lapangan terbang. Alhamdulillah selesai juga urusan ibadah umrah Dato’ Siti dan selamat pergi serta pulang. Tentu Aafiyah dan Afwa tidak sabar menunggu ibu sampai di rumah.

Perkongsian oleh Dato’ Siti ini telahpun meraih perhatian peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Kiutnya suara Aafiyah, kejap lagi sihatlah tu. Alaa sweetnya kakak Aafiyah ni, Get wekk soon Afwa. Aamin.. “

” Comelnya, ulang-ulang kita dengar suara junior Siti Nurhaliza ni. Bijak dan pandai bercakap, lembut tutur katanya.. “

” Comelnya Aafiyah, good girl. Semoga adik Afwa cepat sembuh dan kembali sihat. Aamin.. “

” Lembutnya Aafiyah bercakap dengan ibu. Alahai kes1an adik sampai dem4m. kejap ibu dah nak sampai dah tu.. “

” Alahai comel sangat lah. Pandai kakak Aafiyah, arghh banyak kali aunty ulang dengar suara Aafiyah ni. Comell.. Syafakallah Muhf Afwa.. “

” Dia punya ‘ laa ‘ tu sebijik ibu dia haha. Bijaknya berkali kali dengar suara Aafiyah ni. Pandai mengadu adik dem4m ye.. “

” So sweet, cute suara Aafiyah. Lembut dengar tutur katanya tu. Macam ibunya juga, cakap pun lembut je.. “

Pandai sangat anak ibu, siap mengadu adik dem4m rindukan ibu lagi ni. Mesti Aafiyah dan Afwa pun tidak sabar tunggu ibu tu. Suara Aafiyah tu, sedap mendengarnya dan buat peminat ulangkali menonton video ini. Apa-apa pun, semoga Afwa cepat sembuh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..