” Betul-betul kes nerv0us ni.. ” – Netizen

Gaya Heliza Helmi Yang Kelam Kabut Ketika Membuat Panggilan Video Bersama Ustaz Don Daniyal Buat Ramai Terhibur. Ad0i, Sampai Terg0lek Dibuatnya !!

Heliza Helmi merupakan antara selebriti yang begitu rajin mendalami ilmu-ilmu agama dan juga membuat kerja-kerja amal. Beliau merupakan seorang yang mudah mesra dan disebabkan inilah beliau memiliki ramai sahabat handai.

Heliza gemar menjadikan persahabatannya sebagai medium untuk beliau berkongsi ilmu. Beliau juga gemar berkongsi pengalaman beliau untuk dijadikan manfaat untuk semua orang terutamanya dalam perkara memperju4ngkan isu ummah.

Heliza mempunyai adik yang berkongsi minat yang sama iaitu Hazwani Helmi. Beliau bersama adiknya bersama-sama melib4tkan diri dalam misi di P4lestin dan beberapa misi lain yang memperju4ngkan isu ummah. Heliza turut menjadi sumber inspirasi ramai orang.

Menerusi akaun Instagram, Heliza telah memuatnaik videonya sedang membuat panggilan video bersama Ustaz Don Daniyal. Heliza dilihat seperti begitu gement4r sehinggakan telefon bimbitnya jatuh terg0lek ketika beliau hendak membetulkannya. Gelagat Heliza itu mendapat perhatian dari beberapa penonton.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gaya Heliza yang kelam kabut untuk memulakan panggilan video. Antara komen-komen mereka :

” Ustaz tenong je, tak kelip mata Gurau je, k.. “

” Yg kelakar tu menyempat iklan ambik p0werbank.. haha YTJT… “

” Betul2 kes nerv0us ni.. “

” AHHAHAHAHAHHAHAHAH kakja ni comel la.. “

” Ustaz pun ikut nak terg0lek .. “

” Kesiann kakjaa ambik power bank smpai kt rumah sebelah.. “

” Aku pun terjer1t sama aduuhh.. “

” Hahaha.. ustaz nk gelak tp tahan tu .. “

Nampak sangat kelam kabut dan nerv0us sangat tu. Hehe.. Sampai Ustaz Don pun nampak terkej0t dibuatnya. Semoga Heliza berjaya dalam apa jua bidang diceburi serta dipermudahkan segala urusan dalam menjalankan misi-misi kemanusiaan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurhaliza Helmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..