” Sekali mama masuk campur, rasakan Heliza haha. Lambat sangat.. ” – Netizen

Hazwani Helmi Kongsi Video Di Sebalik Yang Terjadi Ketika Kakaknya, Heliza Helmi M4lu-M4lu Semasa Sesi Sarung Cincin Ke Jari Dato’ Sri Mahadi BZ. Ish Lambat Sangat, Nak Kena Mama Juga Kasi Settle, Haha !!

Masih lagi peminat terasa bah4ng majlis pernikahan penyanyi dan aktiv1s jelita, Heliza Helmi. Jika 1 Januari menjadi tarikh akad nikah pasangan ini, semalam pula telah berlangsung majlis resepsi yang penuh dengan kelainan.

Rentetan saat pernikahan Heliza bermula daripada majlis akad nikah sehinggalah ke majlis resepsi, antara yang menjadi tumpuan peminat adalah ketika acara batal air sembahyang mereka. Tular video Heliza m4lu-m4lu ketika jarinya disarungkan cincin dan lebih melucukan terjadi ketika Heliza menyarungkan cincin ke jari Dato’ Sri Mahadi.

Meninjau akaun Instagram adik kepada Heliza, Hazwani Helmi telah dikongsikan satu video kejadian sebenar ketika hari tersebut. Cerita Hazwani, dek kerana sukarnya untuk kedua mempelai ini untuk bersentuhan, mamanya sendiri mengambil tindakan yang tidak diduga.

Kelihatan dalam video tersebut, mama Heliza duduk di hadapan pengantin dan terus mengambil tangan Heliza lalu diletakkan ke genggaman Dato’ Sri Mahadi. Ad0i riuh jadinya bila Heliza dalam segan mengatakan ‘ tak apalah, ok ‘ sambil ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Hazwani ini telah menarik hampir 230 ribu tontonan daripada peminat. Rata-ratanya terhibur melihat gelagat mama dan pasangan pengantin baru ini. Antara komen-komen peminat :

” Kuasa veto terus haha, nak kena mama jugak settle kan. Sweet dan comel lah Ija ni. Lepas ni tunggu tengok turn kak ika pulak macam mana haha.. “

” Sampai 10 kali ulang tengok, lucu la mama datang kasi settle. Nape lah comel sangat pasangan ni, mama pun sporting amat.. “

” Akh1rnya mama juga yang kena jadi penyelesai masalah, lawakla Heliza ni. Comel mama pun, rasakan kuasa mama untuk pengantin baru haha.. “

” Haha lambat sangatkan, mama dah tak sabar haha. Semp0i lah mama, memang ger4m pun tengok video masa sarung cincin tu.. “

” Haha rasakan Heliza, terbaiklah mama Heliza. Kuasa veto mama, Mama nak cucu cepat tu hehe. Mujur pakai tut0p muka, mesti merah muka kak Ija.. “

” Bagus mama, ger4m je kan haha. Power off mak jangan main-main. Payah benar kata mama, betul betul kuasa sakti ni haha.. “

” Maknya macam ger4m sangat dah tu haha. Sekali mama masuk campur ambik nak haha. dah kenakan setempek, lawak betullah.. “

Bila mak sendiri yang naik ger4m, tak tunggu lama terus bertindak iye tak. Mujur Heliza pakai penutup muka, kalau tidak tentu nampak muka merahnya menahan m4lu. Apa pun, semoga berbahagia selalu sehingga ke akh1r hay4t Heliza.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hazwani Helmi, IG Helizamahadi, IG nurhelizahelmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..