” Dalam diam, dorang perhatikan anak-anak dia. Superher0 sebenar.. ” – Netizen

Heliza Helmi Kongsi Cerita Mengenai Ibu Dan Bapanya Yang Sentiasa Ada Di Mana-Mana Sampai Selalu Bertemb0ng Di Luar. Reaksi Daripada Ibu Heliza Tu Comel Je Tengok !!

Nama penyanyi dan aktivis kemanusiaan, Heliza Helmi bukan asing lagi bagi peminat hiburan tanahair. Namanya mula dikenali ketika menyertai rancangan realiti TV, Akademi Fantasia. Seorang gadis yang ceria, Heliza juga memiliki semangat dan jiwa yang kental serta berani yang membuatkan dirinya menjadi inspirasi ramai.

Heliza sudah beberapa kali menyertai misi kemanusiaan dan berdepan dengan bahay4 namun ia tidak membuatkan dirinya serik untuk terus menabur bakti. Meninjau akaun Instagram Heliza, telah dikongsikan satu posting yang menunjukkan gaya ibu dan bapanya yang membonceng motosikal sambil ibunya melambai-lambaikan tangan ke arah Heliza.

Heliza yang menulis di kapsyennya itu, mama abah ada di mana-mana kerana mereka kerap kali bertemb0ng ketika di luar. Bagaikan magnet dan ada antena bergerak gayanya, di mana ada anak-anak pasti di situ ada mama dan abahnya ini.

Pertemb0ngan mereka tidak dirancang dan semuanya terjadi secara kebetulan. Ini membuatkan perasaan excited timbul sehinggakan Heliza sempat menyanyi lagu ayah dan ibu. Alahai patutlah Heliza ceria dan suka menghiburkan sesiapa, mewarisi daripada ibunya yang selalu nampak gembira rupanya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian cerita Heliza ini menarik perhatian peminat dan ramai yang terhibur dengan agaya ibu dan bapa Heliza ini. Sweet je melambai-lambai seperti itu seperti lama tidak bertemu gayanya. Antara komen-komen peminat :

” Mcm mana acuan, begitulah kuihnya.. hahaha mmg nmpklah feel sapa yg kak ja ikut.. comel. Ur mum n dad kemana2 togetherr. Hahhaha Cute Mama & abah ada di mana2.. ” 

” Dalam diam, dorang perhatikan anak2 dia. Superhero sebenar. Apa2 berlaku, dorang orang pertama datang.  semoga Allah jaga kak poh dan abg mie sokmo2… they are great parents Ija.. ” 

” Jaga anak perempuan lebih susah berbanding anak lelaki. Mungkin itu yg dorang pegang sampai sekarang. Sampaikan salam pada mereka ya.. ” 

” Bertuah nya heliza & hazwani.. semoga Allah swt memberikan keselamatan kpd mama dan ayah. Mesti seronok kan tengok mama dan abah kakja ada di mana2. Comel je mak kak ja lambai2.. ” 

”  Alhamdulillah, alahai seronoknya.. rzeki kak ja dapat mak ayah cmtu. mak abah kat atas jalan ke kat memane ni secara ttbe memang excited mcm tak jumpa lama je hahahaahha.. ” 

” Nasib baik masa pergi m1si Syr1a dia tak masuk dalam beg. risau Kak Ja pengs4n tetibe buka beg mama Kak Ja keluar. Mama Abah di mana-mana comel sangat. Sejuk perut ibubapa ketika anak2nya menghargainya. Masyallah adek syurga bagi mu.. ” 

” Ijaaa Ya Allah kelakarnya dan terharu. Semoga Allah merahmati keluarga Ija semuanya. Happy family, Hehehe comel nye mama tu lambai2.. ” 

Comel jer reaksi spontan ibu Heliza itu hinggakan Heliza pun turut merakam sehingga hil4ng dari pandangan mata ayah dan ibunya itu. Semoga kedua orang tua Heliza ini sentiasa di bawah rahmat Allah dan kebahagiaan sentiasa mengiringi mereka sekeluarga. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Heliza Helmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..