” So cute dua beradik ni, comel kakak macam mama dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Wawa Zainal, Ayya Soffya Dan Hayla Raih Perhatian Ramai. Alahai Comelnya Dua Beradik Ni, Putih Gebu Sangat. Part Hayla Cakap Loghat Sabah Tu Cute !!

Kini, ramai di kalangan rakyat Malaysia meminati dan sering mengikuti perkembangan anak-anak selebriti yang comel. Siapa yang tidak mengenali Ayya Soffya dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, anak selebriti yang tidak terkecuali menjadi favourite netizen di Malaysia.

Baru-baru ini, satu perkongsian video telah dimuat naik di laman Instagram yang memaparkan Soffya yang ditemani kakaknya, Hayla yang sedang duduk di atas sebuah sofa. Kedua-duanya kelihatan begitu comel. Pastinya peminat sentiasa menunggu keletah-keletah comel daripada mereka.

Hayla yang memakai T-Shirt berwarna oren dan berseluar hitam begitu setia melayan adik bongsunya, Soffya yang mengenakan pakaian berwarna pink. Alahai Hayla bukan sahaja comel, malahan bercakap menggunakan loghat Sabah pun sedap didengari.

Jelas kelihatan Hayla juga sangat menyayangi adiknya Soffya. Jika dilihat sebelum ini banyak video yang memaparkan Ayya Soffya bersama kakaknya. Kedua-kedua keletah yang mencuit hati oleh mereka sentiasa menjadi perhatian peminat.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

View this post on Instagram

❤️

A post shared by WAWA COSMETICS (@wawacosmeticzs) on

Melalui perkongsian tersebut, video telah ditonton dengan puluhan ribu orang dan terdapat beberapa komen yang dit1nggalkan di posting video tersebut. Ternyata video itu juga menarik perhatian netizen. Antara komen-komen netizen :

“ So cute.. Dua beradik ni.. Mcm mummy dia.. Ger4mnya.. Dah lah putih.. Ya Allah.. Comel nye diaaaa.. Macam ank patung.. Kakak cantiiiiikkkk.. ”

“ Cuteeee sangat-sangat suffiya.. Ger4mmmm tgok.. Baiknya kakak.. Comel plak tu.. Kakaknya bebel.. Comeiii.. Allu mama tebuka kasutnya.. ”

“ Tengok bnyk kali sbb kakak dia.. Comey kakak .. Cam mama dia dah.. Muka cam kartun lah.. Andoiii nak cumelnya kamu syg.. ”

Perlakuan dan tindakan Hayla yang memeluk adiknya Soffya telah menarik dan mendapat perhatian ramai. Ramai yang menyukai layanan Hayla terhadap adiknya. Hayla yang kelihatan tidak kek0k sangat pandai bermain dengan Soffya.

Pipi Soffya yang gebu dan montel juga sangat menarik perhatian netizen. Rata-rata ger4m akan wajahnya yang sangat comel. Bukan itu sahaja, wajah Hayla yang semakin membesar juga menarik perhatian ramai. Ada yang memberikan komen wajahnya sama seperti Wawa Zainal.

Semestinya wajah Soffya yang putih mulus, tembam dan kakaknya Hayla yang semakin cantik memang menjadi minat dan membuatkan netizen ger4m. Kami di Berita Kopak mendoakan agar Soffya dan Hayla membesar dan menjadi anak yang solehah dan membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG wawacosmeticzs, w4w4_zainal

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan