” Ingatkan I seorang ja perasan you macam Shah Rukh Khan.. ” – Ayu Raudhah

Kongsi Gambar Training Bola Bersama Pasukan, Penampilan Zaquan Adha Jadi Tumpuan. Macam Dia Tapi Bukan Ye. Nampak Sama Betul !! 

Bagi peminat tegar sukan bola sepak negara pastinya mengenali sus0k tubuh pemain berkaliber ini. Diberi nama Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak, beliau juga merupakan kembar kepada Mohd Aidil Zafuan. Zaquan yang kini bermain bersama pasukan bola sepak Kedah antara penyerang yang pernah menempa nama di kalangan peminat bolasepak tempatan.

Menjadi suami kepada pelakon terkenal Ayu Raudhah, beliau sudahpun dikurniakan sehingga kini empat orang cahayamata. Beliau yang mempunyai wajah yang boleh dikategorikan tampan dan kelihatan sepadan dengan Ayu yang manis itu. Sebagai public figure, Zaquan sentiasa menjadi imej dan keterampilan dirinya supaya nampak kemas selalu.

Tampil dengan imej baru, Zaquan dilihat tetap kemas dan sedap mata memandang walaupun berjambang. Diuruskan dengan rapi, wajah Zaquan seperti Shah Rukh Khan yang turut berimej berjambang sebegini. Wah makin ramailah follower Zaquan dengan imej hero hindustan ni.

Menerusi akaun Instagram, Zaquan Adha telah berkongsikan beberapa keping gambarnya yang sedang menjalani latihan bersama ahli pasukannya yang lain. Penampilan Zaquan yang berjambang itu kelihatan seakan wajah Raja Bollywood, Shah Rukh Khan. Sekali pandang nampak seperti Shah Rukh Khan.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan Zaquan ini turut disedari netizen. Antara komen-komen mereka :

” Ingatkan i seorang ja perasan u macam shah rukh khan.. ” – Ayu Raudhah

” Shah Rukh Khan ke nii. Macam artis Hindustan sekarang.. “

” Macam shah rukh khan dalam citer dilwale lah hahahaha.. “

” Shah rukh khan duk darul aman cek oii.. “

” Macam Hero Hindustan dah. ‘Rahul…Juice… Juice Rahul.. “

” Emm ni sapa nampak macam Shah rukh khan la. Dah macam jambang srk dah tu.. “

Sesuai juga imej sebegini dengan Zaquan. Jambang tu buat lagi nampak sama, handsome tetapi nampak sahaja sama tapi tidak serupa. Apa pun, moga kerjaya bola sepak Zaquan terus bersinar di masa hadapan dan berbahagia selalu bersama isteri dan anak tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zaquan Adha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..