” Beraninya Lara, auntie gayat la.. ” – Netizen

Video Lara Alana Menyahut Cabaran Glass Bridge Challenge Buat Ramai Kagum. Wow, Berani Sungguh Tapi Kenapa Muka Lain Macam Jer Tu !!

Sebut sahaja nama Lara Alana, pastinya ramai mengenalinya yang merupakan anak kepada pasangan selebriti popular iaitu Scha Alyahya dan Awal Ashaari. Lara sudah pun berusia 6 tahun dan gelagatnya sering menjadi perhatian di media sosial.

Lara dan keluarganya kini sedang bercuti di Pulau Langkawi. Jika dilihat akaun Instagram Lara, pelbagai aktiviti Lara telah dikongsikan dan kesemuanya nampak menarik. Turut serta bercuti bersama Lara ialah rakan-rakan baiknya.

Semalam Lara telah menaiki kereta kabel menuju ke Gunung Mat Cincang. Gunung Mat Cincang sememangnya salah satu destinasi popular di Pulau Langkawi dan wajib dilawati jika ke sana. Apa yang menarik ialah Lara menunjukkan keberaniannya dengan cuba berdiri di atas lantai kaca di atas jambatan.

Video Lara telah dimuatnaik di akaun Instagram miliknya. Walaupun pada awalnya Lara kelihatan agak tak0t namun akhirnya Lara berjaya mencabar dirinya dengan duduk di atas lantai kaca tersebut. Wah, hebat sungguh Lara. Nampaknya Lara bukan seorang yang tak0t akan tempat tinggi.

( Klik butang KANAN -> untuk video dan gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji keberanian Lara yang tidak tak0t akan gayat. Antara komen-komen mereka :

” Beraninya Laraa.. sho cute gambaq first.. “

” Bukan awal takut ketinggian ke.. mcm mana berani plak naik cable car tu sampai atas pulak tu.. “

” Wow laraalanaa !!! You and my sister more Brave than me !!! “

” Oh no auntie gayat la…. dia lebih berani daripada aku .. “

” Our Cutest Brave Girl!!! So proud of you.. “

” Well done Lara! Brave girl ..  Awat muka mcm tu lara.. “

Wah, good job Lara kerana berani mencuba. Bukan semua orang berani menyahut cabaran sebegini. Kadang-kadang boleh pit4m juga jika tak0t. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat bercuti buat Lara Alana sekeluarga. Jaga diri dan jaga keselamatan di sana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..