” Tidur dalam iman. Haha tengok jari macam tengah berzikir je tu.. ” – Netizen

Video Rahim Sepahtu Di Konti Sinar FM Cur1 Perhatian Ramai. Tidur Ke Tu Rahim, Lain Macam Je !!

Rahim Raja Lawak cukup dikenali dengan lawaknya yang santai bersahaja. Rahim bukan sahaja seorang pelawak tetapi Rahim juga memiliki bakat dalam nyanyian. Selain dari itu Rahim juga merupakan seorang penyampai radio di Station Radio Sinar FM.

Memulakan kerjaya seninya melalui rancangan Raja Lawak bersama adikya Ridhzuan. Mereka dikenali dengan nama R2. Rahim yang masih lagi aktif dalam arena lawak dan menjadi penyampai radio bersama teman seperjuangannya Jep Sepahtu dan Angah Raja Lawak.

Rahim tidak pernah mensia-siakan bakat yang ada pada dirinya, beliau pernah berlakon beberapa filem, telefilem dan beberapa siaran tv lainnya. Sering menjadi bahan usikan rakan-rakan semasa dikonti siaran menambahkan lagi suasana ceria.

Terkini pihak Sinar telah berkongsi satu video mengenai Rahim. Video yang dikongsi ini memang sudah menjadi aktiviti rutin Rahim. Baca kapsyen sahaja sudah kelakar. Untuk pengetahuan Rahim menjadi penyampai radio Sinar dalam Slot Pagi Di Sinar.

Mari kita tonton video dibawah :

Perkongsian video ini mendapat pelbagai komen dari netizen. Antaranya :

” Tngah berzikir tu.. Klau biarkan lama cket naik taraf para wali tu.. “

” Tk tidur tgah bertafakur tu.. Bukan tidur rehat hahahah.. “

” Sambil tgok henpon tertido pastu henpon gedebuk jatuh ke bawah. mcm ayah saya heheh.. “

” Bkn tdo pejam mata jer. kat konti jer bole tido kat umah nanti kene buat kerja rumah.. “

” Tidor dalam iman. Haha Tngk jari mcm tengah berzikir je tu.. “

” Hehe Shuhhh diam, jangan kacau, die tengah berinteraksi ngn alam ghaib tu.. “

” HAHHAHhA mana2 je dia boleh tidurrr. Dah sampai afrika tu. kejar zirafah.. “

Memang kelakarlah Rahim ni. Dimana-mana sahaja boleh tidur. Kalau dibiarkan tu mahu sampai ke petang. Apapun semoga Rahim sentiasa berjaya dalam setiap bidang yang diceburi dan semoga sentiasa memberikan lawak-lawak yang terbaik kepada peminat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar My

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..