“ Awww comellah Usop, cerdik pulak tu. Good boy and good son.. ” – Netizen

Video Gelag4t Comel Yusoff Al-Qardawi Berusaha Belajar Menangg4lkan Stokin Cur1 Perhatian Netizen. Part Yusoff Sebut Tolong Tu Cute Betul. Alahai, Comelnya Dia !!

Si cilik Yusoff Al Qardawi sangat comel seindah namanya. Yusoff anak keempat daripada usahawan terkenal Malaysia, iaitu Datuk Sri Aliff Syukri dan Datin Sri Shahida. Kecomelan Yusuf dengan pelbagai gelag4t manjanya sentiasa mendapat pehatian peminat di laman sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Yusoff yang diwujudkan oleh ibu bapanya, satu perkongsian video yang memaparkan gelaga4t Yusoff belajar mencabut kasut sebelum memasuki rumah oleh mamanya, Datin Sri Shahida kelihatan begitu pandai sekali. Si cilik itu nampaknya bersungguh-sungguh belajar menangg4lkan kasutnya dan kelihatan begitu comel sekali.

Bertambah menarik lagi apabila melihat reaksi Yusoff yang dalam keadaan duduk begitu bergilir-gilir menggunakan tangan dan kakinya untuk mencabut stokin itu. Malah, Datin Sri Shahida begitu supportive mengajar dan memuji Yusoff untuk terus belajar menangg4lkan stokinnya, memasukkan kembali ke dalam kasut dan menyimpannya di dalam almari kasut.

Yusoff juga kelihatan begitu manja dengan ayahnya, Datuk Aliff Syukri apabila dirinya memanggil abah dalam video itu. Malah, suasana di luar rumah Datuk juga kelihatan begitu seronok apabila melihat kasih sayang Yusuf dengan ibu bapanya. Alahai, cute betul Yusoff ini ya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang memuji Yusoff seorang anak yang pandai kerana mudah mendengar kata orang tuanya. Ada juga yang memuji cara Datin Sri Shahida mendidik Yusoff menjadi anak yang berdisiplin. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Pandaii la usop.. bagus datin ajar yusuf.. InshaAllah jadi anak yang berdisiplin.. lots of loveee.. Muka penuh bergaya berjalan lepas masukkan kasut dalam almari dia.. ”

“ Pandai.. Pandai sgguh dia.. Comel Yusoff.. Sedap nya suara yusuff cutee je.. Yusof bijak nya.. Seronoknye tgk.. Bahagia semuanye.. ”

“ Pandai yussof ensemmm.. Alolo bijaknya dia.. Budak bijak.. Cute nyer.. Dahlah comel, cerdik pulak tu, ger4m sgt lah tengok yusoff ni.. ”

“ Pandainya ucop.. Bijak pandai alqardawi.. auch pandai dia berdikari comel sungguh.. Comellll nya Yusuf.. ”

“ Memang bagus ajar anak dr kecik susun kasut bila masuk rumah.. ada yg dah tua bangka pn masuk rumah kasut bersepah.. tu belum bab2 yg lain let1h nk hadap.. ”

“ Tolong.. ahaha buka stoking guna kaki.. macam2 la ucop ni.. Kretif sgt.. Awww comellah usop.. Good boyy and good son..

“ Alhamdulillah yusof.. Pandai dia ya buka stoking.. Comel.. Struggle dia tu.. Semoga yusof membesar jadi anak yang soleh Inshaallah amin.. ”

Alahai, sabar betul Yusoff tanggalkan stokin dia sampai selesai ya. Pastinya, Datin dan Datuk mengajar anak-anak mereka adab sebelum memasuki rumah dari kecil untuk terus kekal mendisiplinkan diri. Semoga Yusoff sentiasa membesar dengan sihat serta menjadi anak yang soleh dan kebanggaan ibu bapa. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG yusoffalqardawii_terlajaklaris                

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..