” C0py paste sangat, kaki ibu lagi lent0k, Sherry kaki kej0ng.. ” – Michael Ang

Sherry Alhadad Kongsi Gambar Uminya Ketika Muda Dan Gambar Dirinya Sendiri. Alahai Ini Baru Betul Cap Ibu Dan Anak. Macam Pot0ng Dan Tampal Muka Je, Sama Sangat !!

Menerusi akaun Instagram Sherry Alhadad, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan wajah uminya ketika muda dan wajah Sherry terkini. Gambar yang disunting dan diletakkan bersebelahan untuk menampakkan persamaan dan perbezaan anak dan ibu ini.

Sherry yang menulis di kapsyennya berbunyi cap ibu dan anak. Melihat akan wajah umi Sherry ketika itu, nampak cantik dan manis. Gaya pemakaiannya juga ala pop yeh yeh yang popular di zaman 60an itu. Sherry yang menggayakan gaya berposing sama seperti ibunya dan gaya rambut yang sama membuatkan mereka nampak seiras.

Untuk rekod, Sherry merupakan ibu saudara kepada pelakon Sharifah Shahirah dan Sharifah Sakinah. Dalam satu rancangan temubual sebelum ini, Sherry pernah bercerita detik ketika ayahnya perg1 men1nggalkan mereka sekeluarga dan pah1t getir kehidupannya dahulu tanpa seorang ayah.

Kini Sherry semakin dikenali dan sudahpun diiktiraf bakat di mana Sherry menggondol anugerah Pengacara TV Popular, Anugerah Bintang Popular BH ( ABPBH) Ke 33. Kejayaan Sherry hasil usahanya dan yang utama sokongan dan doa uminya yang sentiasa menjadi tulang belakang Sherry.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perbezaan gambar Sherry dan Uminya ini mendapat perhatian peminat dan ramai yang melihat dua beran4k ini serupa wajahnya. Antara komen-komen mereka :

” Gambar dulu gambar sekarang tapi Mama Vouge letopp lagi lah. Comei je cap ibu dan anak. Muka dan senyum yang sama.. “

” Mak oih, ur mom kpop betul, Cantik ter0ks. sama ngan ibu nya sherry. sama-sama lah, photocopy mak sangat Sherry.. “

” Alalala.. Sherry u sho cute.. Cap ibu dan anak nya lah korang ni. Sama cantik, saling tak tump4h mukanya Sherry dengan mak.. “

” Umii ni cantik laaaaa sayang. Wow you look great sherry alhadad , gorgeous. twin different a long year.. Photostat sangat umi masa muda.. “

” Seiras muka sherry dgn ibu.. Photo copy. Pakai kain batik kak baru sama haha. Senyum tu sama betul erk.. “

” Tiada dulu, tiada sekarang. comel ibu dan anak, sejibik. Omeyy nyerr.. sejibik bonda.. Beza Sherry chubby sikit je dari umi.. “

” C0py paste sangat, sebijik. Always shine bright weh Sherry. Wifey kaki ibu lagi lent0k, wifey kaki kej0ng.. ” – Michael Ang

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, sama sungguh wajah Sherry dengan umi nya ini ketika muda. Senyuman manis yang sama, like mother like daughter lah. Apa pun, semoga Sherry sentiasa success dalam semua lapangan yang diceburi dan gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sherry Alhadad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..