” Apa dah jadi dengan rumah aku, sama naik dia dengan anak.. ” – Siti Sarah

Muatnaik Video Aktiviti Shuib Dan Anak-Anak Di Rumah, Perkongsian Siti Sarah Raih Perhatian Peminat. Ad0i Shuib, Nasib Baik Tak Terlucut Kain Pelekat Tu, Aiyok Sarah Dah Marah Tu, Hehe !!

Pasangan yang selalu kelihatan bahagia dan sentiasa merendah diri pastinya semua mengenali Shuib Sepahtu dan Siti Sarah Raissuddin. Mempunyai jumlah pengikut yang ramai dan peminat yang tersendiri, mereka sering kali mendapat perhatian ramai.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Sarah, satu video baru telah dimuatnaik. Kelihatan Shuib bersama anak-anaknya sedang meluangkan masa bersama bermain golf di dalam rumah. Sempat lagi dengan berkain pelekat naik ke atas sofa join anak-anak.

Memang menghiburkan suasana family Shuib ini. Kemeriahan dan kegembiraan jelas terpancar. Shuib pun sudah seperti kelihatan abang-abang yang turut serta bermain dengan adik-adik. Ada-ada sahaja gelagat yang mencuit hati. Sampai ke atas sofa masing-masing punya port nak main golf.

Apa yang lebih menarik, part Shuib siap gad0h turn dengan anak turut buat peminaat terhibur. Bukan itu sahaja, turut kedengaran kelakar apabila Siti Sarah juga melontarkan ayat “apa dah jadi dengan rumah aku”. Bertabahlah Sarah sepanjang musim PKP ini.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video ini telah mendapat banyak tanda suka. Malah ada yang turut memberikan pujian bijak buat anak-anak mereka yang mengajak Shuib untuk bermain bersama-sama agar tidak dimar4hi. Antara komen- komen yang dit1nggalkan :

” Hati hati yer kain pelikat tu hahaha.. Jaha Mu tak naik gh0st ke melihat persekitaran yang meriah ituuu Sabar ya tasha ya.. Kebersamaan yg muantaps.. “

” Lama sikit kt depan tu dah jadi padang golf.. Tunggu pkp lama sikiy lgi.. Hahaha bapak ni ade kene puk0l jap lg.. pkp pnya psl.. Yg ptg enjoyy.. “

” Tiga kali ulang part shuib naik atas sofa.. sbb sarah duk ckp apahal ni  Apa dah jd dgn rmh aku hahahah.. Siap g4duh turn dengan anak.. Blh je alihkn kerusi tu tp shuib nk kn sesuatu yg mncabar.. “

” Aduhhh buat hal lahhh.. Sabo je lh.. Jgn ade yg nk turun sofa tu, jat0h tp1jak kain sdri dh le.. Best nya gini.. ada memori.. comel g1la bapak panjat kerusi.. “

” Pkp punye pasal ni.. Kluarga yg bhgia.. hahaha.. bijak anaknya.. ajak bapak skali.. jd tak dela kne mar4h.. Apa dah jadi ngn rumah aku nada tu b1ngung sndiri tpi tak dak sapa layan.. “

” Jiwa always muda walaupun umur dh berusiaa.. Mana tumpah kuah kalau tak roti canai.. happy family.. Kono cermin blakang tu kang.. Rumah yg bersepah2 ada kanak2 bahagia di dlmnya.. “

” Yang kain pelikat tu anak sulung ke sis.. gas4kklaaa.. apaknye pun sama naik.. Ko tarik kain soib tuh.. kuat manjat.. Kalau laki den dia jawab masa kocik2 tak de menda2 alah ni.. balas dond4m la kiro nyo.. “

Steady betul Shuib melayan anak-anak, sporting sangat. Pastinya anak-anak akan mengingati memori terindah bersama daddy. Walaupun nampak moment yang simple tetapi ianya memberikan makna. Apa-apa pun semoga Shuib, Sarah dan keluarga sentiasa bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sitisarahraissuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..