” Comelnya Lara, luar biasa. Selalu baju tak muat, ini tudung pulak.. ” – Netizen

Awal Ashaari Kongsi Gambar Anaknya, Lara Alana Mengenakan Tudung Sekolah Untuk Sesi Persekolahan Hari Ini. Alahai Lara, Pakai Tudung Seng3t Pun Tetap Comel !!

Sesi Persekolahan 2021 sudah bermula pada hari ini Rabu bersamaan 20 Januari 2021. Pembukaan sekolah sedikit lain tahun ini, di mana anak-anak perlu terus mengikuti pembelajaran secara atas talian ek0ran situasi p4ndem1k C0v1d-19 yang semakin meningkat di negara kita. Begitu juga dengan anak pengacara dan pelakon Awal Ashaari, Lara Alana.

Meninjau ke laman Instagram milik Awal, telah dikongsikan sekeping gambar Lara yang mengenakan tudung sekolah. Yang menariknya, tudung yang dikenakan pada Lara langsung tidak muat di muka Lara dan seng3t benget sehinggakan menampakkan rambut hadapan Lara.

Menerusi kapsyen yang ditulis pada posting tersebut Awal bergurau mengatakan tudung yang dikenakan Lara tidak muat kerana duduk di rumah terlalu lama. Awal juga menzahirkan rasa sed1h melihat anak-anak sekarang yang bergel0t dengan kelas dalam talian dan terp4ksa menyesuaikan diri dengan kelas maya.

Selain itu, Awal menjelaskan ini juga merupakan cab4ran buat para guru yang mengalami m4salah untuk mengawal  anak murid kerana mereka tidak berada di dalam bilik darjah yang sebenarnya. Awal juga memohon pengikutnya sama-sama berdoa agar semua ini akan berakhir dan anak-anak dapat kembali ke sekolah seperti biasa.

Ikuti perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen. Rata-rata pengikutnya sangat bersetuju dengan pendapat Awal. Selain itu juga, ramai yang terhibur melihat gelag4t Lara dan tidak kurang yang mengus1k Lara. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Betul awal.. Bdk bdk kes1an sbb depa pun nk bergaul dgn rakan sekolah.. Bkn takat belajar je.. Kita yg adult ni pun str3ss ngadap komputer.. Ni kn depa.. “

” Weh lara.. Dgn gigi r0ngak nye.. Tudung camtu.. Hahaha.. Luar biasa selalu baju tak muat ini tudung pulak.. Tetap comel kakak lara.. “

” Comelnyaa lara.. Lara dh chubby sbb tu tudung tak muat..  Salah mak ayah kasi makan byk.. Asyik review foods je nie.. Seng3t pun tetap comel.. “

” Sabo lara.. Muka tambah bulat.. So cute lara.. Gigi mana gigi ? Apapun lara tetap comel.. Comel tak pernah mengecew4kan.. “

” Ddk lama sgt dalam rumah…. Mentern4k lemak2..  Moga cpt la kita pg sekolah.. Auntie pun b0ring dah keje online ni.. “

” Hahaha makcik bed4h mana ini.. Comey lara.. nmpk gigi comel..Hahaha mau mengam0k Lara 10thn nanti bila tgk post ni..  “

” Ya betul.. online class penuh dengan cabaran.. This is real.. Hahaha you made my day lara.. Btw comel kakak lara.. “

Walau memakai tudung s3nget beng3t pun Lara tetap comel. Sama-sama kita berdoa semoga C0v1d-19 akan segera berlalu dan situasi kini kembali pul1h. Pastinya anak-anak seperti Lara sudah t1dak sabar untuk meneruskan persekolahan seperti biasa selain bertemu para guru dan kawan-kawan sekolah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..