” Dayah, kita nang1s kuat sangat tengok video ni.. ” – Netizen

Video Dayah Bakar Bertemu Suaminya, Kapten Hanif Hamidi Buat Ramai Tersentuh. Sed1hnya Tengok Mereka Sekeluarga Berpel0kan Erat. Siap Ada Surprise Lagi Babah Buat Untuk Fahri Dan Ibu !!

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram pengacara Borak Kopitiam, Dayah Bakar telah dikongsikan video pertemuannya bersama suami di Australia. Semalam ada dikongsikan oleh akaun sosial milik kelab peminat Dayah iaitu Dayahlova gambar mereka sekeluarga.

Kali ini, Dayah sendiri berkongsikan detik mereka bertentang mata dan berpel0kan gembira setelah 377 hari tidak bersua. Mengandung, melahirkan dan membesarkan Fahri beberapa bulan tanpa Hanif di sisi bukanlah sesuatu yang mudah dan perlukan kekuatan yang besar.

Video pendek yang berdurasi 3 minit ini menyaksikan penyatuan mereka sekeluarga. Hanya airmata dapat mengungkap perasaan Dayah. Turut sama ditunjukkan kej0tan istimewa daripada Hanif setibanya mereka di kediaman Hanif istimewa untuk Dayah dan Fahri.

Dayah turut mengucapkan ucapan ribuan terima kasihnya untuk semua peminat dan rakan-rakan yang mendoakan Dayah dan Fahri. Harapan Dayah agar sesiapa sahaja yang terp1sah daripada keluarga dan pasangan dapat kembali bertemu seperti dirinya.

Jom tonton video di bawah :

Detik pertemuan Dayah dan Hanif ini menyentuh hati peminat. Melihat Dayah menitiskan airmata kegembiraan memang menyed1hkan. Antara komen-komen peminat :

” Ahh sed1hnya nang1s.. ” – Mira Filzah

” Alhamdulillah..happy family dayah hanif.. baby fahri dh bersatu. Moga Allah kurniakan 1001 hikmah kebaikan berkat sabar.. “

” Dayahhhhh alhamdulillah syukurr.. akak abang fizz happy sangat. ya Allah happy sgt dayah dah selamat sampai di sisi suami.. take care adik.. “

” Yeayy finally reunited. alhamdulillah Happy for you dayah. Beautiful reunion, fahri, ibu akh1rnya bertemu baba.. “

” Alhamdulillah. Syukur Ya Allah. Berkat kesabaran Dayah dan suami, Allah bagi kebahagiaan yang sangat besar. Bestnya, Happy sungguh for you sister.. “

” Sed1h dan happy, finally Dayahhhhh. Alhamdulillah. Kita yg tgk vid ni sebak tau. tak terungkap rasaaa tuu. banj1rrr kita tgk video ni. May Allah protect this beautiful family. Love u guys from a far.. “

” Alaaa takle control dah air mata ni. Deras keluar. Ahhhhh .. cry 100 times Alhamdulillah .. selamat semuanya .. love u dayah.. “

” Siapa pot0ng bawang merah ni, Fahri paling steady tak nang1s macam ibu kan. Pen4t la kita dok nang1s tiap kali tengok video Dayah.. “

” Dayahhhh, kita nang1s kuat sangat tengok video ni. im so happy tengok dayah dapat reunited dengan husband semula.. “

Allah sebaik-baik perancang dan Alhamdulillah segalanya dipermudahkan untuk Dayah dan Fahri sepanjang perjalanan untuk bertemu Hanif. Semoga keluarga kecil Dayah ini dapat menikmati kebahagiaan yang diimpikan dan sentiasa gembira bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar, IG Dayahlova

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..