Connect with us

Artis / Selebriti

” Anak yang merindui seseorang yang bernama ibu. Kini hadirnya seorang yang bernama mummy.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Terbaru Isteri Shuib, Watie Hanifiah Bersama Anak-Anak Cur1 Perhatian Ramai. Mummy Sudah Bersedia Untuk Mulakan Chapter Baru Dalam Hidup. Tengok Si Matin Tu, Manja Betul Dengan Mummy. Kalah Anak Bongsu Ni !!

Hampir satu minggu Watie Hanifiah bergelar isteri kepada pelawak dan usahawan, Shuib Sepahtu. Menjadi ibu instant kepada 4 orang anak bukan lah sesuatu yang mudah untuk diharungi, namun Watie bersedia untuk mengalas tanggungjawab sebagai seorang ibu.

Menerusi akaun Instagram Watie Hanifiah, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Watie bersama Shuib, Uwais, Talita dan Matin. Dengan kapsyen tertulis ‘ Bismillah,Im ready for a new chapter in my life ‘ ,ย Watie turut memohon doa daripada semua untuk mereka sekeluarga.

Biar lah gambar berbicara betapa sayangnya anak-anak terhadap mummy baru mereka ini lebih-lebih lagi Matin. Begitu erat Matin memel0k Watie, manja sungguh Matin dengan mummy ni. Kata warganet, itu adalah bukti anak-anak menerima Watie dan menggambarkan layanan Watie kepada anak-anak ini.

Turut sama dikongsikan oleh Instagram Inaijari, video ketika mereka sekeluarga makan di sebuah restoran. Baik Matin mahupun Talita asyik berkepit sahaja dengan mummy mereka ini. Seronok warganet melihat kemesraan antara anak dan Watie dan berharap Watie menjadi mummy terbaik untuk Uwais, Talita, Matin dan Ayash.

Jom baca perkongsian di bawah :

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telah pun meraih ribuan tanda suka daripada warganet dan ramai yang ikut bahagia melihat kegembiraan anak-anak Shuib itu. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Anak2 yg merindui seseorang yg bernama “IBU”.. Kini hadirnya yg bernama “MUMMY”. Tahniah watie, pahalanya berganda menyantuni anak2 ni. Sentiasalah menjadi permata di hati mereka, menyayangi & disayangi.. ”

” Nampak matin syg sgt kat mommy dia tu. budak2 klu dia tak suka xde nye dia nk mesra2 gitu… melainkan dia dh selesa dan dia suka.. ”

” Watie, become the instant mother to 4 kids will be very challenging. But I know that u will be super mummy to them.. ”

” Tgk gaya nya mcm penyayang, dah pandai ambik hati anak2 dulu. Talita pn cakap mommy kelakar, suka gelak, suka pujuk. Pandangan mata kasar ada sikap watie yg buat anak2 syuib suka, mak syuib suka, dan yg pasti syuib suka. Semoga bahagia hingga ke janah.. ”

” Dari segi layanan anak anak kepada mak tiri pun kita dh boleh tau mcm mana layanan mak tiri tu kepada anak anak tengok anak anak ib pun mesra, Alhamdulillah.. ”

” Yg paling manja matin.. macam dia pulak bongsu.. kesian dorang dah lama tak dapat kasih sayang seorang ibuu , si matin tu bukan main eh manja dia. comell jee semua.. ”

” Mateen tu manja betul dengan Mummy, nampak sgt syg mommy dia. just like when he was with his late ibu dulu.. ”

Alhamdulillah, kasih ibu yang hilang suatu masa dahulu kini sudah ada penggantinya. Walaupun tidak akan sama, namun Watie pasti akan memberikan kasih sayang yang sepenuhnya untuk semua anak-anak. Semoga berbahagia selalu Watie dan welcome to the club.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Watie Hanifiah, IG Inaijari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright ยฉ Berita Kopak

##FREAKOUT