” Amboi happynya si kecil tu, sama habis dengan daddy.. ” – Netizen

Gambar Aliff Aziz Bersama Kedua-Dua Anaknya, Ayden Adrean Dan Ara Adreanna Raih Perhatian Peminat. Amboi Bukan Main Seronok Muka Dua Beradik Ni Bergambar Dengan Daddy. Wajah C0py Paste Semuanya !!

Hasil tinjauan kami di Instagram anak sulung Bella Astillah, Ayden Adrean telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Ayden dan adiknya Ara Adreanna bersama daddy mereka, Aliff Aziz. Ini adalah gambar pertama yang dikongsikan sejak Aliff kembali ke pangkuan keluarga beberapa minggu yang lalu.

Berjauhan hampir 9 bulan, kerinduan Ayden pada daddynya ini akh1rnya terler4i juga. Bagi pengikut setia Ayden, pastinya pernah melihat beberapa kali video Ayden menang1s kerana rindukan daddynya ini. Apabila sudah dapat bersama daddy, pastinya setiap masa si kecil ini akan berkep1t dengan daddynya.

Melihat pada gambar yang dipaparkan ini, Ayden tersenyum girang begitu juga adiknya Ara. Lumrah anak kecil, apa yang ditunjukkan selalunya jujur dan telus. Apatah lagi anak sebesar ini tidak pandai men1pu tentang perasaan mereka.

Wajah Ayden dan Ara yang ceria menunjukkan mereka sedang berbahagia sekarang dan hidup seperti sebuah keluarga yang lengkap. Mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah Bella dan Aliff, dua beradik ini memiliki wajah yang comel dan disayangi peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah gembira anak dan ayah ini mendapat perhatian peminat. Senyuman Ayden dan Ara itu sangat cute dan lagi membuatkan wajah mereka nampak persis seperti Aliff. Antara komen-komen mereka :

” Terserlah wajah seorang Daddy yangg penyayang. comel ara muka macam daddy sangat si cantik manis ni, happy family.. “

” Ank2 ada lah anugerah Allah, sayangi la ia. smoga Aliff Aziz dan Bella kkal bahagia hingga jannah, aamin.. “

” Awwww comel, Semua c0py muka daddy. tiga-tiga pun sama cute. Amboiii happy nya si Puteri tu. Si kecik sama hab1s dengan daddy.. “

” Cutenye baby girl, Ala mnja dgn daddy ye. Kening semua ikut macam dady dia.. c0py paste sangat.. Sebijik muka daddy la baby Ara ni, sama sungguh bila duduk bersama camni..”

” Alahai sweetnya happy family. happy eh abang dan adik bila daddy ada. ceria je muka suka tengok.. “

” Hepy nye anak2 nye, moga bahagia selalu ye Amin. Sama muka 3 beranak, kembar 3. Cutenya dua2 abg n adik. Happy betul.. “

” Muka ayden happy je dapat jumpe papa dye. Alolololololo adek dia pon senyum arh, Comel.. Lagi nampak sebijik muka ayah.. “

Amboi muka Ayden dan Ara memang terserlah gembiranya apabila daddy ada bersama-sama. Muka pun iras sangat dengan daddynya ini terutamanya si Ara. Semoga kegembiraan keluarga Aliff ini sentiasa berpanjangan dan hidup bahagia selama-lamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayden Adrean, IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..