” Aleesya dah nak sama tinggi dengan mak dah.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sambutan Hari Lahir Erra Fazira. Namun Penampilan Anak Erra, Engku Aleesya Cur1 Tumpuan Peminat. Wah Dah Tinggi Aleesya, Sama Cantik Macam Mommy !!

Pada 9 Februari lepas, penyanyi dan pelakon Erra Fazira telah menyambut ulangtahun kelahirannnya. Pada tahun ini, genaplah usia Erra 47 tahun. Walaupun usia semakin meningkat, penampilan Erra tetap cantik seperti dulu malah nampak muda dari usia.

Menerusi akaun Instagram, Erra telah berkongsi beberapa gambar ketika sambutan hari lahirnya. Majlis yang diadakan secara kecil-kecilan ini tetap meriah dengan kehadiran anak Erra, Ungku Aleesya. Aleesya juga sudah nampak semakin tinggi seperti ibunya.

Erra turut mengucapkan terima kasih kepada semua rakan-rakan, keluarga dan peminat yang memberi ucapan kepadanya. Dia juga banyak menerima kej0tan dan hadiah sehinggakan tidak terbalas olehnya segala ucapan dan doa yang diberikan.

Erra yang memakai shawl dan blouse berwarna biru muda nampak begitu cantik dan tidak seperti berusia 47 tahun. Nampak macam 27 tahun pula kan. Di akhir kapsyen yang dikongsikan, Erra turut mendoakan semoga semua yang mengingati dirinya sentiasa dilindungi oleh Allah SWT.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah dihuj4ni dengan ucapan hari lahir dan doa buat Erra. Penampilan Aleesya juga turut mencur1 tumpuan netizen. Antara komen-komen yang diberikan :

” Happy Birthdayyyy Kak Erra . Stay humble and beautiful as you always are, Cantiknya tudung kak erra. Beli kat mana? spotted aleesa.. she’s beautiful.. “

” Happy birthday kak Erra yg cantik.. Dah nak sama tinggi dgn mak dah… aleesya. blh tahu berapa tgi aleesya? Nmpk dh hampir sama tgi dgn mummynya.. “

” Happy Birthday. semoga dipermudahkan tiap urusan hidup, panjang umur&murah rezki.. Aamiin. Nak sama tggi dh anak dgn mak nya.. “

” Happy birthday ya onti Erra you are an amazing mom. Semoga Allah segera berikan yang terbaik. Kak erra punya double eyelid nmpak tebal dan cantik.. “

” Happy Birthday ┬ámy dearest love beautiful kakak ku errafazira May Allah SWT bless you always with good health and prosperity.. Stay Safe, Stay healthy and Stay Gorgeous as always .. “

” Happy birthday artis kesayangan sy. Semoga di pnjgkan usia … dimurahkan rezeki. Sentiasa dlm lindungan Allahm sentiasa happy di samping kluarga dan teman2.. “

” Happy birthday akak erra semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu aameen Ya Allah. So comel aleesya… Takpe simple yg penting bermakna…. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat primadona Erra Fazira. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia bersama keluarga tercinta. Apa pun, Erra tetap maintain cantik dan anggun.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..