” Cantiknya your skin, memang cun tapi terlalu kurus.. ” – Netizen

Wajah Terkini Hanez Suraya Yang Tampak Berbeza . Lain Sungguh Hanez Sekarang Namun Tetap Cantik !!

Wajah pelakon Hanez Suraya sudah lama tidak kelihatan di kaca televisyen. Hanez yang pernah menjayakan drama Love You Mr Arr0gant ini lebih menumpukan perhatian kepada keluarga. Ins1den yang pernah terj1di dalam kehidupan pelakon ini membuatkan Hanez lebih positif dan bijak dalam membawa diri.

Meninjau akaun Instagram Hanez, telah dikongsikan sekeping gambar terkininya. Hanez yang memakai baju berwarna biru bercorak bunga-bunga ini sedang berada di dalam kereta. Hanez yang tampil dengan solekan nip1s ini nampak cantik walaupun keningnya tidak dilukis dan dirapikan.

Melihat kulit wajah Hanez jauh bezanya ketika Hanez muncul di konti Era beberapa tahun dahulu. Bagi pengikut akaun sosial Hanez, pastinya sering melihat perkongsian gambarnya yang aktif dalam sukan berbasikal. Gambar anak-anaknya Puteri Aleesya dan Puteri Raleensya juga banyak dikongsikan di Instagramnya ini.

Dari gambar Hanez ini, gayanya simple sahaja namun nampak menarik. Pemilihan warna nude di bahagian mata dan lipstik yang dipakai Hanez menyerlahkan lagi bulu matanya yang lent1k itu. Mata Hanez juga nampak berwarna coklat senada dengan warna kelopak matanya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar terbaru Hanez ini mendapat respon daripada peminat yang memuji kecantikan wajahnya. Banyak juga komen emoji berbentuk love diberikan peminat. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Siapa tau di sebalik appearance ayu macam ni, dia adalah Queen of Hills. I like ur eyes so cantik.. “

” Cantikk betul you, mommy lawa-lawa nak pergi mana tu… stay safe Anez.. u are always beautiful inside out.. “

” Kening serab0t pun cantek sis. mmg kene lah dgn konsep pkp haha. Tak pernah tak cantik ini orang.. “

” Cantik-cantik nak pergi mana mak incik hehe. Cantik memang cun tapi terlalu kurus hehe.. Slim.. “

” Comel sokmo, cantiknya slim amat stvnning. Jangan lupa OOTD. cantiknya ur skin, lawa cemana eh ni.. “

Semakin kurus Hanez sekarang dan wajahnya juga nampak semakin cantik. Jika sebelum ini, Hanez pernah dikrit1k peminat kerana wajahnya yang bermas4lah ketika hamil dulu. Namun wajah barunya ini sudah nampak semakin sihat dan berseri-seri.

Tidak hairanlah peminat ramai yang memuji wajahnya kini. Walaupun sedikit cengk0ng, masih nampak serinya. Apa pun, semoga Hanez sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi isteri dan ibu yang terbaik untuk keluarga dan gembira selalu bersama insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanez Suraya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..