” Alalaa comelnya, yang kecil pun pandai complain yer.. ” – Netizen

Video Telatah Comel Anak Bella Astillah, Ayden Adrean Dan Ara Adreanna Buat Peminat Terhibur. Amb0i Bergilir-Gilir Abang Dengan Adik Nak Mengadu Pada Daddy. Tak Nak Kalah Dua-Dua Yer, Comel Je !!

Ayden Adrean dan Ara Adreanna menyerikan dan melengkapkan kehidupan Aliff Aziz dan Bella Astillah. Setelah melalui pelbagai dug4an sebelum ini, kehidupan Aliff dan Bella dilihat semakin bahagia dan lebih tenang.

Meninjau akaun Instagram Bella Astillah, telah dikongsikan satu video pendek yang memaparkan gelagat Ayden dan Ara yang berlumba-lumba ingin mengadu kepada Aliff. Pada awalnya kedengaran suara Ara dan Ayden bertelag4h mengatakan siapa yang menang1s.

Seketika kemudian, Ara memanggil daddy dan mengatakan abangnya menang1s. Amb0i Ara, sudah pandai mengadu si kecil daddy ni. Tidak mahu kal4h dengan adiknya, Ayden pula bersuara mengatakan Ara yang menang1s kerana mahukan aiskrim.

Terhibur peminat melihat telatah dua beradik ini, semakin rancak dan pet4h mulut Ara sekarang. Tulis Bella di kapsyennya, dua-duapun mahu complain pada si ayah. Penghibur hati daddy dan mommy sangat abang dan adik ini.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Ara dan Ayden ini telahpun merekodkan lebih 26 ribu likes daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Alahai masya Allah so cutenya anak-anak Bella ni. Comel je dua-dua, mulut riuh betul. Adik tak nak kal4h, abang kena ingat tau perempuan selalu betul.. “

” Alaalaa comey nye… yang kecik pun pandai complain yer. cute je cakap abang nang1s, abang nang1s haha.. Rasanya abang yang nang1s ni hehe.. “

” Eeeeiiiiii, si comel ni dah pandai cakap dah. comel betul dua beradik ni, nak panggil daddy yer, mengadu tak nak kal4h dua dua.. “

” Hehe comel jer budak dua ketul ni. Macam adik je yang menang1s sebab dia mengadu dulu kan haha.. “

” Comel nya 2 anak ni… Mesti si adik yang nang1s ni hehe. semoga jadi anak yg soleh dan solehah serta sihat selalu Aamiin.. “

” Comelnyaa, bijak dua beradik ni. Dua dua tak mahu kal4h haha. Lucu pulak tengok dorang ni, adik dah bijak pandai berbual.. “

” Cute dua-duanya, si adik pun tak nak mengalah. nak juga complain ye. dorg plan ni nk aiskrim. hope happy ending ayden n ara bole dpt aiskrim.. “

Macam-macam ragam anak-anak apatah lagi apabila kedua-duanya semakin membesar. Apa-apa pun, ini pastinya menjadi kenangan indah buat Aliff dan Bella. Semoga kebahagiaan keluarga ini berkekalan dan gembira selalu bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah, IG Aliff Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..