” Tidur duduk pun comel, letih puasa ye.. ” – Netizen

Video Anak Emma Maembong, Shariq Gabriel Tidur Sambil Duduk Buat Ramai Peminat Ger4m. Alahai Nampak Penat Sangat Tu Gabriel, Sampai Terl0pong Mulut Tu. Hehe !! 

Shariq Gabriel merupakan permata hati pelakon, Emma Maembong bersama suaminya, Muhammad Shazli Azhar. Shariq merupakan salah seorang anak selebriti yang sering mencur1 perhatian di media sosial kerana wajahnya yang comel.

Terbaru di akaun Instagram, Emma telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan gelagat Shariq yang sedang tidur sambil duduk. Shariq dilihat begitu kepenatan sehinggakan terlena dalam keadaan bersandar di sofa.

Bersesuaian dengan kapsyen yang dikongsikan yang berbunyi ‘ penat puasa ‘, gaya Shariq ini sememangnya nampak seperti orang yang penat berpuasa. Tetapi takkan lah Shariq berpuasa pula kan, hehe.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 10 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Rakaman video sebegini sebenarnya akan menjadi satu memori indah buat Shariq apabila dia dewasa kelak.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gaya Shariq tidur yang nampak begitu kepenatan sekali. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sesungguhnya aku berpuasa.. eee, ger4mnya.. Alahai double chin ni penaaaat.. tv tengok dia tu.. comel ehhh.. “

” Tu diapers tebal. Kenc1ng byk. Mesti minum susu banyak. Tak puasa ler tew. haha, comelnya awak sayang.. “

” Alaaa hai… ciannya dia… letih puasa ye.. comel btol.. tidur duduk pun comel.. nyenyaknya arshan tidur.. “

” Amboi, penat sangat tuu.. kes1an dia kena puasa.. dah berapa bulan dah dia.. lelap sangat tu.. comel lah mulut ternganga.. “

” Alah, siannya awak.. cute sangat dia.. boleh eh macam ni pun.. tidur duduk pun boleh nyenyak bukan main dia ni, comel.. “

” Penat sangat ni.. tutup mulut tu karang masuk lalat pula.. haha.. mengalahkan orang berpuasa gaya penat budak ni.. “

” Comelnya .. ger4m tengok si comel ni.. alahai, kes1annya mummy suruh puasa ke shariq.. penat sangat sangat tu .. “

Alahai, comel sangat Shariq ni. Mesti dah penat sangat bermain sehinggakan sambil duduk pun boleh tidur dengan nyenyaknya. Semoga Shariq Gabriel membesar menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..