” Alolo si comel, dah dapat kaki dah dia.. ” – Netizen

Dato’ Sri Eizlan Yusof Kongsi Video Terbaru Anaknya, Zaelynn Rosa Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Pandai Berjalan Lah Cik Minah Ni. Siap Ada Beg Shopping Lagi, Cute Sangat !!

Diam tak diam, sudah hampir setahun usia cahaya mata keempat Dato’ Sri Eizlan Yusof bernama Zaelynn Rosa. Anak hasil perkongsian hidup bersama Datin Seri Natasha Rosa Boudville ini menjadi kesayangan kesemua anak-anak Dato’ Eizlan yang lain.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Eizlan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Zaelynn yang sedang asyik berjalan di sekitar bilik. Dengan membawa sebuah tas tangan, gaya Zaelynn berjalan nampak comel sekali.

Bila Zaelynn sudah ‘ mendapat kaki ‘, memang tak duduk diamlah si putih gebu ini. Fasa ini antara yang ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan, kenangan terindah melihat anak membesar dengan sihat dan ceria.

Dato’ Eizlan turut meluahkan rasa syukurnya ke hadrat Ilahi atas kurniaan ini. Bertambah lagi geng shopping mommy. Terkedek-kedek berjalan pun laju dan ligat Zaelynn ni. Muka cute Zaelynn membuatkan peminat pun naik ger4m melihatnya.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Eizlan Yusof (@eizlanyusof)

Sebanyak 58 ribu tontonan telahpun direkodkan untuk posting oleh Dato’ Eizlan setakat ini. Antara komen-komen peminat :

” Cutenya, ee ger4mnya tengok Zaelynn. Berjalan sudah sumandak cantik ni, ligat nak perg1 shopping ye haha.. “

” Comelnya, time ni seronok sangat main-main. Amboiiii Cik Minahhh.. nk p mana tuuu… acik ct nk itut bulehh.. kita shopping togetherĀ².. “

” Wow so fast baby grew up. Dah lama tak tengok cik minah sayang ni, busy training nak berjalan rupanya hehe.. “

” Zaelynn testing dulu dalam rumah, dah pandai jalan lepas ni shopping ikut mommy. dapat pakai kasut cantik cantik la.. “

” Alhamdulillah dah pandai jalan, cute little baby girl. Jalan terkedek-kedek pun laju. Dah dapat kaki nak jalan terus la nanti tu dato.. “

” Cepatnya masa berlalu ye, tup tup dah boleh berjalan cik minah comel ni. esok border dah bukak pergi oversea terus cik minah haha.. “

” Alolo si comel, dah dapat kaki dah dia. Lain muka dia bila dah besar ni. Ger4mĀ 
pulak tengok chubby sangat.. “

Comel macam kakak-kakak dan abangnya juga Zaelynn ini. Berjalan sudah, selepas ini bolehlah peminat melihat Zaelynn bercakap pula. Mesti petah macam adik beradik yang lain. Membesar dengan sihat dan semoga menjadi anak solehah yer Zaelynn.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eizlan Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..