” Amboi auto m4lu lepas kant0i, Cik Man menyanyi penuh perasaan.. ” – Netizen

Video PU Azman Kant0i Sedang Layan Perasaan Menyanyikan Lagu ‘Enggan’  Buat Ramai Terhibur. Part Muka Kant0i Tu Memang Kelakar, Kapsyen Cik Man Pun Lawak Habis !!

Nama pendakwah bebas, PU Azman atau lebih dikenali dengan panggilan Cik Man ini sememangnya diminati ramai. Caranya yang bersahaja dan kelakar ketika menyampaikan dakwah membuatkan yang mendengar pasti tak jemu serta apa yang disampaikan juga mudah difahami.

Cik Man juga aktif menyampaikan dakwah di akaun Instagramnya. Banyak ilmu yang dikongsikan kepada warganet. Selain itu, Cik Man sekarang turut bergelar seorang pelakon. Banyak lakonannya di kaca televisyen mendapat pujian para penonton.

Terbaru, Cik Man ada memuatnaik satu video yang memaparkan dirinya hadir di stesen radio Suria. Namun perkara yang mencu1t hati adalah gelagat Cik Man yang kant0i melayan perasaan dengan menyanyikan lagu ‘Enggan’ nyanyian asal Fauziah Latiff.

Video itu direkod secara diam-diam pada awalnya oleh Ajak Shiro. Namun hal tersebut telah diketahui oleh Cik Man sehingga membuatkan Cik Man terus ketawa. Sempat Cik Man berseloroh di kapsyennya, baru sahaja mahu ‘melayan’ lagu ‘lejen’ yang diminatinya, namun telah dig4nggu oleh Ajak pula, hehe.

Jom tonton video di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, rata-ratanya begitu terhibur dengan perkongsian video oleh Cik Man. Antara komen-komen menarik adalah :

” Hahaha kant0i Cik Man, muka cmm al4mak nk sor0k mana ni haha Cik Man mmg kena hati2 dgn diorang bertiga Cik Man.. “

” Amboi auto m4lu lepas kant0i, Cik Man nyanyi penuh perasaan. Belum dpt mic mau berebut nk nyanyi sambil jd deejay.. “

” Cute je Cik Man, baru nak feeling, depa kac4u daun pulak, haha. Berdekah Ajak kant0ikan Cik Man, terus m4lu, hehe.. “

” Perhh Cik Man pandai nyanyi rupanya, haha walaupun sikit jer, boleh tahan sedap. Mana tahu, nanti jadi penyanyi pulak kan Cik Man.. “

” Kapsyen Cik Man tak pernah tak kelakar, dah ada angan2 nak ambik konti tu, hbis lah pasni geng Suria, hahaha.. “

” Enggan rekod dh rekod dh tuu, aceh2 terus m4lu2 pak ustaz kita, kelakar lah video ni. Mesti Cik Man tak sangka kan kant0i.. “

” Tudiaaa layan betul perasaan tu, tapi tak sempat nak habiskan, ada orang cur1 rekod pulak, terus terbantut.. “

Alahai terus tersenyum m4lu selepas tahu ada yang merekod video. Rupanya Cik Man peminat lagu Fauziah Latiff yer. Apa-apa pun, semoga Cik Man terus diberikan kesihatan yang baik dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG PU Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..