“ Alahai cute sangat. Bersemut tengok pasangan ini.. “ – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Gambar Video Call Bersama Suami Tercinta Raih Perhatian Ramai. Romantik Betul Pasangan Dua Sejoli Ni. Alahai, Sweet Sungguh Kak Lina P0m P0m Dengan Cikgu Azlan !!

Siapa yang tidak mengenali penyanyi dan pelakon yang semakin meningkat naik dan mendapat nama dalam kalangan masyarakat Malaysia iaitu Elly Mazlein atau lebih mesra dengan panggilan Kak Lina P0m P0m. Karakter Kak Lina yang sentiasa ceria dan menghiburkan ini sering mencu1t hati peminat.

Untuk rkod, Kak Lina telah berkahwin dengan pasangan pilihan hatinya dikenali dengan nama panggilan cikgu Azlan. Terbaru, meninjau di ruangan Instagram Kak Lina telah memaparkan perkongsian gambar sedang video call bersama suami tercinta.

Tulisnya Kak Lina kini sedang berada di Port Dickson, Negeri Sembilan sedang menjalani pengambaraan lakonannya. Seperti sedia maklum, merpati dua sejoli ini sering kelihatan manis bila bersama. Kelihatan kedua-duanya tersenyum manis ketika berinteraksi dalam video tersebut. Alahai, sweetnya pasangan ini.

Alahai sweet sangat perkongsian Kak Lina mengimbau kenangan kepada pasangan yang baru bercinta. Bukan itu sahaja, kapsyen di akaun Instagram Kak Lina yang mengusik golongan yang masih single juga turut meraih perhatian dan membuatkan ramai terhibur.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Perkongsian Kak Lina telah meraih banyak tanda suka terutama daripada peminatnya yang masih single. Ramai antara mereka terhibur dengan keletah Kak Lina bersama suami. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

 “ Kau mampuuuuu dekkkkkk.. Hahahahha ok wakil team single.. sent4p kak lina.. Hahhahha.. Ng4dee angat.. Sweetnyaa.. “

Warge single stay strong.. Comel la kak pompom ini.. j3lesss… Argh tunggu jodoh lh nie.. Hahahaha jahat ye tibe mention warga single pulakk.. “

Hahahaha.. Kemainnn eh kak pompom..  single not available.. Adeh.. sab4u jer.. Enjoy and take care.. aje kan kak lina pom pom ni bagi kita semua j3les kannnnnn kannnn kannnnn 

Terhibur sokmo laa saya ngn kak kepom nie.. Kaletah kak pompom pun mjd kerinduan kami.. Sweet nya kakkkk linaa.. “

Jangan nak larik sgt.. Hahaha. Comel kak lina.. Merontahhhhh ye kaklina kepompomnn.. alamak nangis lerr camni.. kita takde suami.. “

Nak larik cane, dah ternampak…. Alololo.. sweet haih.. Hahahha kiut la.. Woww kak Lina pom pom kt pd la.. “

Hahahahaha mcm2 ehh.. Huntong la…kita ni tak de org rindu pon kak pom pom kepom.. Eeiii sabo je statement dia ehhh.. bersemut tengok pasangan ni.. “

Romantik dan cerianya Kak Lina bersama suami tercinta. Kecomelan dan kebahagiaan pasangan ini membuatkan ramai orang tumpang gembira atas kegembiraan yang dikongsikan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Kak Lina dan suami sekeluarga sentiasa bahagia dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG iamellymazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..