” Aigoo sampai bergolek atas lantai. Muka tak bersalah eh Rina, haha.. ” – Netizen

Video Anak Maryam You Narae, Nik You Rina Meragam Ketika Berada Di Mall. Ad0i Rina, Siap Bergolek Atas Lantai Lagi. Mat1 Kutu Ryzal Dibuatnya, Hehe !!

Nik You Rina antara bayi yang menjadi kesukaan ramai warganet. Berdar4h kacukan Melayu Korea, Rina kini telah pun setahun usianya dan membesar dengan sihat. Banyak akalnya, Rina juga seorang bayi yang ceria dan periang seperti mummy dan daddynya.

Jarang untuk melihat Rina merag4m dan kali ini Maryam menunjukkan suasana apabila Rina membuat perang4i. Meninjau akaun Instagram Maryam You Narae, kelihatan Rina sedang terbaring di atas lantai.

Ryzal yang berdiri di hadapan Rina menghulurkan tangannya kepada Rina, namun si kecil ini tidak menyambutnya. Lagi Rina bergolek-golek apabila dipujuk oleh daddynya. Komen warganet, pasti ada sesuatu yang diinginkan oleh Rina namun tidak dipenuhi.

T4ntrum di kalangan bayi seusia Rina ini perkara biasa dan ibu bapa perlu bijak dalam menangani t4ntrum anak-anak. Jika ditanya pada ibu bapa lain, tentu semua juga ada pengalaman anak bergolek dan meng4muk seperti ini.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Maryam ini telahpun meraih puluhan ribu likes daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Yakk bakpo tu haha. Perangai mak dia ni, tenanggg r1but jiwaa haha. Cuteness overload lah RIna..”

” Haha‚Ķ Nina golek golek bwa Lantai pun comel haha. sabar lah wahai ayah dan Ibu Rina.. “

” Hahaha sama perang4i anak saya.. gegirl jugak… kalau takdapat ape2 mengam0k bergolek2 kat lantai.. anak saya baru 1 tahun 1 Bulan.. “

” Haha Rina ikut perang4i siapa ni, biasalah Rina. Sel sel otak berjalan, sabar jelah daddy mummy Rina.. “

” Ada yang rina nak tak dapat la tu ya hihihi. belum dia tarik barang kuar.. bapak kene bayar.. “

” Aigoo sampai bergolek2 atas lantai dlm mall haha. ikut perang4i siapa ni, mommy ke Daddy, Macam mommy je haha.. “

” Ada nak apa-apa tak dapat Tu. dah pandai meraj0k Rina ya haha. Ni mesti menurun daddy kihkih.. “

” Macam mak dia kuat meraj0k, muka tak bersalah eh Rina haha. Perempuan meraj0k be like. Mat1 kutu bapaknya nak memuj0k Rina haha.. “

Rina Rina, ini perang4i siapalah yang diikutnya, daddy ke mummy, hehe. Comel betul apabila Rina meraj0k. Sorry daddy, Rina bukan mudah hendak dipujuk tau hehe. Apa-apa pun, semoga Rina menjadi anak yang solehah dan bijaksana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam You Narae, IG Duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..