” Abang takkan pernah buat awak menyes4l kenal abang.. ” – Hafiz Mahamad

Hafiz Mahamad Kongsi Video Kej0tan Buat Isteri Tersayang, Syafiqah Aina. Wahhh Hadiah Dia Bukan K4leng-K4leng. Sweet !!

Bukan sahaja memiliki rupa paras yang tampan, Hafiz Mahamad juga terkenal dengan sikapnya yang sememangnya seorang yang baik dan humble. Hafiz juga merupakan seorang usahawan perniagaan yang dikenali ramai bersama isterinya, Syafiqah Aina.

Kepada mereka yang selalu mengikuti perkembangan Instagram Hafiz, dirinya sering berkongsi gambar dan video berbentuk kata-kata semangat. Hafiz juga dikagumi ramai kerana sikapnya yang pemurah dan sering membantu mereka yang ditimp4 kesus4han.

Baru-baru ini, Hafiz telah memuatnaik satu video kepada ramai apabila dirin ya membuat satu surpr1se kepada isterinya, Aina dengan memberikan hadiah berbentuk telefon pintar yang baru. Sikap Hafiz yang sememangnya pemurah dan begitu romantik dengan isterinya itu membuatkan ramai peminat suka melihatnya.

Aina kelihatan terharu dan tersenyum manis di dalam video itu. Bertambah menarik lagi, di dalam video tersebut, mereka berdua kelihatan begitu romantik ketika berpegangan tangan bersama-sama. Pastinya Aina terharu dan akan mengingati kenangan indah ini.

Jom kita tonton video di bawah :

Posting Hafiz ini mendapat ribuan views dan banyak tanda suka daripada netizen. Ramai yang tersentuh melihat effort Hafiz membahagiakan isterinya itu. Malah, ramai juga mendoakan untuk hubungan mereka berkekalan. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Hafiz u r one of my inspiration talking care about relationship.. Best klu org support Kita dlm apa keadaan pun.. Then men automatically akan bring a big kebahagiaan pada pasangan.. ”

“ Salah satu cara murah rezeki yg kebanyakkan nya suami tak tahu ‘Bahagiakan isteri’.. Sebab tu rezeki saudara sentiasa berkat kerna tidak l0kek memberi pada isteri.. ”

“ Jgn lupa cl4im ps5.. Kt mana ada jual suami camni.. Mana adaa dijual ni semua datang dari keluarga dan isteri yang baik juga takkan jadi tanpa izin Allah SWT.. ”

“ Sweetnyaaa.. Semoga bhgia hingga ke jannah kak aina dan abg hafiz.. Untungnya kak aina dapat lelaki macam abg hafiz.. Semoga saya rasa suatu hati nanti.. ”

“ Takpa maybe one day aku pulak aamiin.. Persis ebitlew jadi jelaslah suami yang sentiasa membahagiakan isterinya akan dibuka jalan rezeki yang melimp4h ruah.. ”

“ Saya harap saya akan dapat jadi seperti awak hafiz.. Dapat membantu orang lain.. Dan dapat membahagiakan ahli keluarga kita.. Aminn doakan saya.. ”

“ nang1s pulakk tengok.. Saya tak nampak material disitu, saya cuma nampak effort dan kasih sayang.. Congrats bro, semoga Allah limp4hkan rezeki.. So sweet moga berkekalan till jannah.. ”

Sikap yang baik serta pemurah dalam memberi terhadap isteri haruslah kita contohi. Hargailah setiap pasangan anda dan membahagiakannya dengan cara yang tersendiri mengikut kemampuan yang diberi. Semoga hubungan Hafiz dan Aina terus berkekalan hingga ke Jannah.

Silakan SHARE..

Sumber: IG hafizmahamad

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..