” Preggy pun kurus, bestnya. Tak nampak macam 8 bulan.. ” – Netizen

Kandungan Sudah Mencecah 8 Bulan, Penampilan Zahirah Macwilson Tetap Cantik Dan Anggun. Wah, H0t Mama To Be, Comel Jer Baby Bump !!

Umum mengetahui bahawa pelakon Zahirah Macwilson kini sedang hamil anak sulung hasil perkongsian hidupnya bersama pelakon Aiman Hakim Ridza. Kini kandungan Zahirah sudah mencecah 8 bulan dan pastinya dia dan suami tidak sabar untuk bergelar ibubapa.

Zahirah memilih untuk melahirkan anaknya di Australia yang merupakan kediaman keluarganya yang sudah lama menetap di sana. Pasangan ini sudah berada di sana sejak dari bulan lepas lagi. Tambahan pula wab4k c0v1d 19 di sana agak terkawal kerana sudah lebih 6 bulan tiada j4ngkitan tempatan.

Menerusi akaun Instagram, Zahirah telah memuatnaik gambar terbarunya dengan kandungan yang semakin sar4t. Walaupun begitu penampilan Zahirah tetap maintain cantik dan anggun. Zahirah tetap nampak slim walaupun perutnya semakin membesar.

Zahirah dijangka menyambut kelahiran bayi sulungnya pada bulan Disember 2020 ini. Pasangan ini dijangka akan pulang ke Malaysia pada tahun hadapan. Ini merupakan cucu pertama buat ibu Zahirah, Maslinda dan pastinya sebagai bakal nenek juga tidak sabar untuk menyambut kelahiran cucu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Penampilan Zahirah ini telah meraih perhatian ramai peminat yang memuji penampilannya. Antara komen-komen yang diberikan oleh peminat :

” Kau nye 8 month macam aku nye 4 month hais. zahirah slim shady je ye. Hais.. Comelnya babybum. preggy pun kuruss aawwh bestnya, pipi ja nampk temb4m b4mbam. tak nampak macam  8 bulan.. “

” Cutenya baby bump, tak sbr tggu baby zahirah. Love u mommy zahirahmacwilson .. makin cantik.. semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti..can’t wait to see your baby.. “

” You look pretty. may Allah e4se everything for you Ira, stay safe. Cantik nye mommy to be. So slimm.. Stay healthy hot mommy to be.. “

” Tetap anggun. Semoga dipermudahkannnn bersalin nnti. Kejap je dah 8 bulan. Looks like u didnt gain weight pun still nmpk maintain ur weight.. “

” Wow makin g0rgeous, tetap nampak cantik. rasanya baby boy ni. Be safe wherever you are babe, Can’t wait to see mini you and Aiman.. “

” Dpt baby mesti comel mcm ayah Dan ibuye.. You guys are made for each other  Stay safe and cant wait to see mini ira and aiman.. “

” Suka tegok korang selalu selalu cantik dan bergaya. Untungkan dapat hubby yg baik ,encem lagi. Bahgialah hidup kalian, Ad00hhh pengsan tgok lawa.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga urusan Zahirah dan Aiman dipermudahkan sehingga ke saat melahirkan cahaya mata sulung. Pastinya ramai tidak sabar untuk menanti kelahiran anak mereka yang semstinya comel seperti ibubapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..