” Budak memang tak pandai t1pu.. ” – Netizen

Video Perbualan Fasha Sandha Bersama Anaknya, Puteri Raysha Jemaima Sedang Mengisi Vitamin Ke Dalam Bekas Untuk Aidil Aziz. Kata-Kata Jemaima Buat Netizen Terharu, Alahai Sayang Betul Jemaima Pada Ayah Aidil !!

Ramai yang tahu akan keakraban pelakon Aidil Aziz bersama anak-anak tir1nya. Malah sebelum mendirikan rumah tangga lagi, Aidil dilihat begitu rapat dengan kedua anak Fasha iaitu Putera Rayfal da Puteri Jemaima. Hingga kini ada sahaja perkongsian video mereka sering bersama menarik perhatian ramai.

Kasih sayang seorang ayah meskipun ayah tir1 tiada tolak bandingnya. Dapat dilihat layanan Aidil kepada kedua-dua anak tirinya itu seperti anak kandungannya sendiri. Ramai yang memuji sikap Aidil ini yang pandai mengambil hati kedua-dua anak tir1nya itu.

Meninjau di akaun Instagram Fasha telah berkongsi satu video yang memaparkan aksi anak perempuannya, Jemaima sedang mengisi vitamin ke dalam bekas. Menerusi video itu juga, kedengaran perbualan antara dua beranak ini.

Fasha telah bertanyakan apa yang sedang dilakukan Jemaima, lalu Jemaima telah menjawab bahawa dia sedang mengisi vitamin ke dalam bekas buat ayahnya, Aidil. Fasha juga sempat bertanya mengapa perlu ayah selalu memerlukan vitamin tersebut, Jemaima berharap ayahnya sentiasa kuat selalu untukĀ  menjaga mereka sekeluarga.

Ikuti video tersebut di bawah ini :

Mendengar perbualan Fasha bersama Jemaima, di ruangan komen ramai yang memuji akan sikap keprihatinan kanak-kanak ini terhadap ayahnya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Baik betul lah si anak ni, budak-budak tak pandai men1pu, kalau dia sayang, memang jujur jer dia tunjuk.. “

” Sayang betul si pandai ni dengan ayahnya, semoga menjadi anak yang solehah ya Jemyma, so sweet betul.. “

” Prihatinnya Jemyma dengan Aidil, seronok dengar dia cakap, bijak betul budak ni, terharu pun ada tengok anak kecil ni sayang pada ayah tir1nya.. “

” Beruntung Fasha, dapat pasangan yang menyanyangi anak-anak seperti anak kandunganya sendiri, didikan yang baik.. “

” Akakkkkkk Jemymaaa.. Buah hati semua ni. Paling caringg paling penyayang, manja ayah betul lah tengok video ni pun dah tahu.. “

” Good girl baby, pandai dia pkir ayah dia kerja kuat perlukan vitamin, bertuah Aidil anak-anak semua sayang.. “

” Alhamdulillah, Jemyma anak yang baik, pandai ambil hati mama dan ayah, sedap suara dia cakap, lembut.. “

Sikap Jemaima itu memang bagus, patut ramai yang memuji, malah kasih sayang yang ditujukkan oleh Jemaima tu penuh dengan keikhlasan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga keluarga kecil ini sentiasa bahagia selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..