” Yem versi girl, cute sangat.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Ketika Kecil, Wajah Nad Zainal Raih Perhatian Peminat. Wah, Memang Sebijik Macam Anak Sulung Nad, Fahad Ibrahim. Rambut Tu Lebat Sangat !!

Sebut sahaja nama Nad Zainal, pastinya ramai yang mengenalinya. Nad merupakan antara pelakon yang begitu berbakat besar. Nad seorang pelakon yang berjaya menjiwai watak yang diberikan dengan baik sekali.

Meninjau ke akaun Instagram, Nad telah memuatnaik sekeping gambar seorang kanak-kanak dengan kapsyen emoji tersenyum girang. Walaupun Nad tidak menyatakan siapakah kanak-kanak tersebut namun ramai dapat meneka bahawa itu adalah Nad ketika kecil.

Ini kerana wajah kanak-kanak tersebut sangat seiras dengan wajah anak sulung Nad iaitu Fahad Ibrahim atau panggilan manjanya Yem. Ramai menyatakan wajah Yem sememang c0py paste wajah ibunya itu.

Dengan senyumannya yang manis dan menampakkan lagi barisan gigi yang cantik tersusun itu membuatkan Nad campak begitu comel sekali. Semestinya gambar seperti ini menggamit kenangan zaman kanak-kanak.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Selain itu, rambut Nad yang begitu lebat dan tebal turut menjadi perhatian netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cute sgt, siapa tu.. nad jr mcm ni kan.. Rambut kamu dari kecik teballll… Besaqnya rambut.. yem C0py paste muka kak nad.. ” 

” Yem versi girl.. eee yemmm… gigi cap uteng.. cutenya.. Hahahaa nadzainal comel la Ger4m lak tgk hahaha.. 

” Ni nad zainal ke..cutenya.. Mesti BUDI KALSOM pon muka sama mcm mummy kan.. Nanti Budi Kalsom comel gini..

” Besar dah kalsom, Cam ni ka muka budi kalsom.. Alahai.. comeynyer.. sukalah, nad.zainal tak banyak berubah Sama je .. “

” Comelnya, Mimik muka tetap sama kan.. masa ni umur berapa.. Tebalnya rmbut dia… cute sngt.. Rambut betol ke nad tebal.. “

” C0py paste yem boy.. gigi tu masih sama.. Comelnyaaaa.. cam mo g1git g1git ni… gendut betul bah tu pipi.. “

” Cutenya, rambut tu tebal betul.. lebat sampai sekarang.. c0py paste muka yem lah kak nad. senyuman tu mengada sangat.. “

Alahai comelnya Nad ketika kecil. Agak-agak umur berapakah Nad di dalam gambar tersebut tu ye. Semoga Nad Zainal terus berjaya dalam bidang lakonan dan mampu melebarkan sayap dengan lebih jauh lagi. All the best Nad.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan