” Cantik betul anak-anak Fiza. Yang sulung tu dah macam kartun Barbie.. ” – Netizen

Fiza Halim Kongsi Gambar-Gambar Sekitar Majlis Hari Jadi Anak Keduanya, Feeya Adyrra Yang Ke 12 Tahun. Wajah-Wajah Anak-Anak Perempuan Fiza Raih Perhatian Ramai. Amboi Cun Melecun Semuanya, Yang Sulung Tu Dah Macam Anak Orang Putih !!

Bagi yang mengikuti pelakon Fiza Halim di laman media sosial pasti perasan bahawa gambar anak-anaknya yang dikongsikan kesemuanya cantik rupa paras. Seperti ibunya juga, anak-anak Fiza Halim ini mempunyai aura tersendiri dan mampu membuat orang yang memandang pasti tidak henti memandang.

Terbaru, Fiza telah berkongsi gambar sekitar majlis sambutan hari lahir anak keduanya, Feeya Adyrra yang ke-12 tahun. Majlis tersebut telah diraikan dengan penuh meriah di rumaah bekas suami Fiza iaitu Ahmed Farriq Zainul Abidin.

Pada perkongsian tersebut, Fiza turut mengucapkan terima kasih kepada bekas suami serta isterinya kerana telah mengadakan majlis yang begitu meriah buat anaknya. Fiza juga berharap semoga ikatan silaturahim antara kedua keluarga mereka akan berkekalan.

Perkongsian gambar oleh Fiza itu telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen daripada para netizen. Manakan tidak, perkongsian gambar terbaru anak-anak Fiza yang sudah meningkat remaja telah mencur1 pandangan warga netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecantikan wajah-wajah anak Fiza dan mereka juga turut tidak ket1nggalan memberikan ucapan selamat hari lahir buat anak Fiza. Antara komen-komen para netizen adalah :

” Happy Birthday Feeya, alahai dah besar-besar anak Fiza semua. Yang sulung tu makin cantik dah macam kartun barbie.. “

” Cantiknya anak-anak dara Fiza, selamat hari lahir buat anak Fiza, semoga menjadi anak yang solehah buat orang tuanya.. “

” Wah meriah majlis sambutan hari lahir Feeya, alhamdulillah semoga silaturahim antara Fiza dan keluarga bekas suami akan baik selamanya.. “

” Happy birthday beautiful girl, semoga berjaya dalam hidup dan menjadi anak yang baik buat mommy dan papa.. “

Β ” Cantik betul anak-anak Fiza, dah sama tinggi dengan mommy. Rasa kejap jer masa kan, dah jadi anak dara dah smuanya.. “

” Semua anak Fiza mewarisi kecantikan Fiza betul lah, Fiza ni dari dulu hingga sekarang tak pernah tak cantik lah.. “

” Seronok tengok keluarga ni bersama, selamat hari lahir Feeya, masyaAllah semua segak-segak belaka anak-anak perempuan Fiza.. “

Memang cantik semuanya anak-anak Fiza, patut ramai yang memuji. Kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat anak Fiza, didoakan semoga anak ini menjadi anak yang baik dan menjadi kebanggaan kedua orang tuanya, aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IGΒ  Fiza Halim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..