Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel macam mommy dia lah..Β ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Ketiga Fiza Halim, Aleena Yang Makin Comel. Cantik Sangat Aleena Persis Mommynya !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon dan juga bekas anggota kumpulan Elite ini iaitu Fiza Halim. Fiza mempunyai tiga orang cahaya mata perempuan yang sering menjadi perhatian di media sosial kerana kesemuanya canti dan comel belaka.

Antara entri terbaru Fiza di Instagram ialah gambar-gambar terbaru anak ketiganya iaitu Aleena. Aleena merupakan anak Fiza bersama bekas suaminya yang ketiga iaitu Aizat Al Jefri yang merupakan seorang juruterbang.

Kini Aleena sudah pun berusia tiga tahun dan semakin Aleena membesar semakin cantik seperti ibu dan dua orang kakaknya iaitu Feera Aryanna dan Feeya Adyrra. Kedua-dua anak Fiza ini sudah meningkat remaja.

Fiza memuatnaik p0sting ini kerana merasakan betapa pantas masa berlalu dan anak bongsunya ini sudah semakin besar. Namun begitu, jika sudah namanya anak bongsu, pastinya sentiasa merasakan dia masih kecil dan dianggap baby lagi.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang ger4m melihat wajah comel Aleena yang seperti ibunya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comel cam mommy dia lahh.. Hy adik comel buat apa tu.. Cantiknyaaa kamu anak.. suka sangat tengok aleena.. “

” Ger4m tengok dia, comel sgt ni.. Comellll dan cantiknyaaa like her mummy.. semoga jadi anak solehah.. “

” Awk sgt comel n cantek.. cute girl.. MasyaAllah comeynyaa la bud4k tecik ni… Tak jemu mata memandang.. “

” Comelll ter0kkk.. Kck2 comey, besar nti confrm cantik. Β cantik sungguh aih anak depa.. .harap2 terkenanlaa .. “

” Tersangat comel.. Comel cam momy dia.. She’s so pretty, Cheeky little girl.. CntikΒ² ank.. cm kacukn arab…atau mmg ade dar4h arab ni… “

” Comeynya lahai anak2 fiza nie.. maknya pun tetap lawa walau anak 3.. Omak eh lawa ank lgilh lawakn da bosa jdi reb0tan ni kn adek aleena.. “

” Masyaallah comel sangat anak fiza yang ni… tengok lah mak dia pun cantik mcm anak d4ra.. ger4m tengok aleena.. “

Bak kata pepatah ‘ ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi’, Aleena mewarisi kecantikan ibunya. Malah Fiza juga sentiasa nampak muda dan tidak di m4mah usia. Semoga Aleena menjadi anak yang baik dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fiza Halim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT