” Ketawa Fahri dah macam ringtone telefon N0kia dulu-dulu, haha.. ” – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Video Terbaru Gelagat Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Yang Suka Ketawa Buat Ramai Terhibur. Alahai Fahri Ni Memang Mudah Terhibur Betul Lah, Comel Jer Dia Ketawa Macam Tu !!

Meskipun jauh beribu batu dari negara tercinta, bekas pengacara program bual bicara Borak Kopitiam, Dayah Bakar sering berkongsi video perkembangan keluarganya yang kini berada di Canberra, Australia buat para peminatnya.

Paling mencur1 tumpuan ramai adalah video anak kecil Dayah, iaitu Achbar Muhammad Fahri. Boleh dikatakan kesemua video mengenai gelagatnya pasti mendapat perhatian dan mendapat puluhan ribu tanda suka daripada netizen.

Meninjau di akaun Instagram, Dayah ada memuat naik satu video terbaru mengenai gelagat Fahri. Menerusi video itu, kelihatan Fahri begitu terhibur setelah menonton permainan mencamp4k botol di hadapannya. Malah ketawa si kecil ini juga sangat mencu1t hati.

Ada yang menyak4t bahawa mendengar ketawa Fahri ini telah mengimbau kenangan ketika menggunakan ringtone telefon bimbit N0kia. Selain itu, perkongsian Dayah tersebut hingga kini telah mendapat lebih 50 ribu tanda suka.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat gelagat Fahri yang dikatakan mudah terhibur. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ketawa Fahri dah macam ringtone telefon n0kia dulu-dulu, haha. Mudah terhibur betul lah si comel ni.. “

” Alahai ger4m tengok Fahri ketawa, memang sebiji muka mummy dia lah. Suka betul dia, comel je gigi2 Fahri bila ketawa, haha.. “

” Sangat-sangat terhiburlah tengok awak gelak, comey sungguh ni. Ger4m acik tengok tau, hehe rasa cepat betul dia besar.. “

 ” Happy nya dia, apa yang seronok sangat tu sayang. Beria-ria betul Fahri ketawa, comel sangat2.. “

” Bahagiannya tengok Fahri happy macam ni. Semoga sihat selalu handsome boy, jadi anak yang soleh, amin2.. “

” Fahri be like “please st0p sak1t perut dah nak gelak ” cute la hahaha. H1lang  tekanan tau tengok Fahri ketawa, ehehe.. “

” Periang macam mummy dia lah, dah lah muka pun sama time ketawa tu. Hehee comel sangat Fahri ni.. “

Memang comel lah dengar ketawa Fahri dalam video tu, patutlah Fahri ni ramai sangat peminat ye. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Fahri terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..