” Muka semua sama ni. Cantik mak dan anak.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Fiza Halim Bersama Anak-Anaknya, Feera Aryanna dan Feeya Adyrra Cur1 Perhatian Peminat. Wahh, Yang Sulung Tu Sebijik Muka Fiza !!Β 

Fiza Halim antara bek4s anggota kumpulan Elite yang dikenali ramai peminat. Kisah kehidupan Fiza terutamanya mengenai 3 orang anak perempuannya sering mendapat perhatian. Feera Aryanna, Feeya Adyrra dan Baby Aleena kesemuanya mewarisi kecantikan ibu mereka ini.

Sekitar Julai yang lalu, Fiza ada berkongsikan gambar-gambarnya bersama Baby Alena. Setelah 3 bulan berp1sah kerana Perintah Kawalan Pergerakan ( PKP ), anak dan ibu ini dapat juga bersua muka dan meluangkan masa bersama.

Pada perkongsiannya yang terbaru di Instagram, Fiza telah memuatnaik beberapa keping gambar terbarunya bersama anak sulung dan keduanya, Feera dan Feeya. Posting pertama memperlihatkan Fiza bergambar bersama anak-anaknya ini di dalam kereta.

Posting kedua pula, hanya gambar Feera dan Feeya dipaparkan dengan kapsyen berbunyi ‘ anak dar4 i dah besar ‘. Semakin meningkat dewasa, kedua-duanya nampak cantik dan manis. Peminat juga mengatakan Fiza dan anak-anaknya itu nampak seperti kakak dengan adik.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Fiza ini telahpun mendapat banyak pujian daripada peminat. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” W0itt, dah macam kembar 3 dah. Muka semua sama nih. Cantik mak dan anak. Stay safe darl1ng Fiza.. “

” Dah besarnya Feeya & Ferra. Tahun 2015 last auntie gr00ming Feeya & Ferra dekat kidospa hartamas, kecik je lagi masa tu.. “

” Alahai cantiknya anak d4ra Fiza ni. Da besar dah dua-dua, terasa tua pulak kita ..dlu zaman ngajar kecik lg. Makin slim si Feera sekarang.. “

” Mak aii lawa, Feera tu 100% muka Fiza sebijik. Dah kurus dia, nampak lain. Yang adik tu, kening cantiknya. Macam kening mak dia, tersusun je.. “

” 2 anak d4ra lawa mama. Sekejap je besar, dah lain nampak kak long. Makin matang mukanya, dah slim makin jelitawan macam mama. Macam kembar pulak tengok bertiga macam ni.. “

” Anak-anak cantik sangat, super pretty just like mommy. Boleh jadi model dua beradik ni, muka tak puas tengok. Manis macam mama. Si kakak pun dah kurus sekarang.. “

” Segaknya anak-anak dar4 Fiza, like mother like daughter. Macam B0llyw00d si sulung tu, adik pun makin manis sekarang. macam kakak dengan adik-adikpun ye hehe.. “

” Awat anak dar4 segak-segak sangat ni. Manis macam mommy dia juga. Pretty and g0rgeous macam Fiza, sebijik. Muka macam h1ndustan.. “

Zaman kanak-kanak dahulu comel, apabila dewasa jadi cantik kedua adik beradik ini. Ibunya juga masih nampak muda, tidak hairanlah ada yang mereka mengatakan seperti kakak dan adik. Apa pun, semoga Fiza dan anak-anak gembira selalu bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fiza Abdul HalimΒ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..