” Itu dia hasilnya, pandai daddy gunting rambut Lara.. ” – Netizen

Hasil P0tongan Rambut Lara Alana Oleh Bapanya, Awal Ashaari Raih Pujian Peminat. Wah, Nampak Makin Comel Lara Dengan Rambut Baru !!

Meninjau ke akaun Instagram Lara Alana, p0sting terbaru Lara telah meraih perhatian para pengikut akaun Instagramnya. P0sting tersebut memaparkan gaya rambut terbaru Lara hasil daripada p0tongan bapanya, Awal Ashaari.

Awal telah mem0tong rambut depan Lara yang sudah terlalu panjang dan hampir menutup mata Lara. Video ketika Awal menggunting rambut anaknya itu turut dikongsikan dalam p0sting tersebut.

Hasil rambut baru Lara membuatkan Lara nampak makin comel dan cantik. Sekali pandang wajah Lara saling tidak tump4h seperti ibunya, Scha Alyahya. Nampaknya Daddy dah boleh buka salon sendiri.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 40 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Bukan sahaja wajah comel Lara menerima pujian malah gaya p0tongan rambut Lara turut menjadi perhatian.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Hasil p0tongan rambut Lara telah menerima pujian daripada netizen. Antara komen-komen yang diberikan :

” Angin pula sal4h ke tangan meng1gil.. comel dah lara.. Ouhhh jadi molek, Comel laraa, terr0r lah daddy.. “

” Di kg kmi pesen gini dipnggil tempurung style .. bila awal kata d0nt move.. teringay video lara ms kecil dlu .. awal kata dont move d0nt move time nak ambik gmbar.. “

” Smile je lara ni. Comellah lara tahan gelak daddy tengah p0tong rambut diaaa.. Tadaaaa..itu dia hasilnyaaa..tokio look for lara, good job lara’s daddy .. “

” Scha junior So cute laaaa big girl ni.. Pndai daddy p0tong jambul kakak.. Owh wow. Good job daddy .. “

” Syomellll Lara.. big girl.. Dora junior ehh.. Dahh besar laraa cantik dan comell.. Haha rata je daddy gunting rambut depan lara.. good job.. “

” Wow, Daddy did a good job. It looks so good.. Pandai daddy gunting.. P0tong p0ni lara sweet banget .. Sha al yahya jr… Comey… “

” Daddy boleh open salon afta this.. Tergunting kenin tak lara? Cantiknyee lara.. smooth jee.. Your daddy is very hands on just like ny daddy too. They are few in the eco system… “

Memang elok dan cantik p0tongan rambut Lara. Pandai daddy Lara mnggunting rambut depan Lara nampak sama lurusnya. Semoga Lara Alana menjadi anak yang baik dan berjaya dalam pelajaran suatu hari nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..