” Yang tengok ni pun tumpang gembira, syahdunya.. ” – Netizen

Video Aliff Aziz Buat Kej0tan Majlis Istimewa Sempena Hari Lahir Ibu Tersayangnya Raih Perhatian Ramai. Alahai Nampak Ibu Aliff Happy Sangat, Part Satu Family Saling Berpel0kan Tu Memang Nampak Sweet, Keluarga Bahagia !!

Meninjau di akaun Instagram milik Aliff Aziz telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya dan isteri, Bella Astillah telah membuat kej0tan majlis istimewa buat ibunya, Puan Fiza sempena ulang tahun kelahiran ibunya yang ke- 55 tahun.

Di kapsyen, Aliff turut menitipkan kata ucapan buat ibunya dengan menyatakan peng0rbanan ibunya sejak dahulu tidak dapat dibalas dan mengharapkan majlis yang diraikan ini dapat menjadikan kenangan yang terindah buat mereka sekeluarga.

Selain Aliff, Bella juga tidak ketinggalan berkongsi video dan ucapan buat ibu mertuanya. Jelas terlihat wajah kebahagiaan ibu Aliff dalam video setelah melihat kej0tan majlis istimewa itu buat dirinya.

Hingga kini, perkongsian video oleh Aliff sempena sambutan hari lahir ibunya telahΒ  ditonton lebih 15 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai sweetnya tengok masing-masing dalam video itu.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian pasangan ini dan memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada ibu Aliff Aziz. Antara komen-komen menarik adalah :

” Happy birthday ibu Aliff, syukur alhamdulillah. Aamiin3 yrb. Terbaik Aliff dan Bella, membahagiakan ibu kalian, murah rezeki.. “

Β ” Yang tengok ni pun tumpang gembira, syahdunya rasa happy tengok kehidupan Aliff sekeluarga sekarang, bahagia sangat2.. “

” Sweetnya, nampak happy betul ibu Aliff tengok kej0tan tu. Selamat hari lahir makcik, smga terus diberikan kesihatan yang baik selalu.. “

” Menggembirakan ibu umi emak our top priority. SubhanaAllah. Selamat hari lahir Puan Fiza, moga terus bahagia bersma keluarga tersayang.. “

” Happy birthday to your ummi, seorang ibu yg sgt kuat dan sentiasa mendoakan anak-anaknya tanpa lel4h. She deserves the best, so happy to see this.. “

” Happy birthday bonda Aliff, semoga Allah SWT sentiasa mempermudahkan segala urusan bonda Aliff di dunia dan akh1rat, aamiin.. “

” Bangga dengan kalian. Antara contoh yg elok. Smoga Allah swt merahmati keluarga ini, aamiin. Selamat ulang tahun ibu Aliff Aziz.. “

Alahai Suka tengok cara Aliff dan Bella membahagiakan ibu mereka. Apa-apa pun di kesempatan ini, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada ibu Aliff, semoga Puan Fiza sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliff Aziz, Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..