” Setuju dalam keterp4ksaan, muka ustaz redha je haha.. ” – Netizen

Gelagat Neelofa Dan Haris Ismail Ketika Membuat Live Bersama Raih Perhatian Peminat. Alahai Cepat-Cepat Mengalah Pak Ustaz Bila Isteri Dah Berker0t Dahi. Perempuan Selalu Betul Ye, Haha !!

Neelofa kembali aktif di laman sosial selepas selesai tempoh berp4ntangnya melahirkan Muhammad Bilal. Banyak membuat live bersama suaminya,Haris Ismail ataupun PU Riz, ada sahaja gelagat suami isteri ini yang mencuit hati peminat.

Meninjau akaun Instagram Hot FM, telah dikongsikan sedutan video ketika live mereka berdua. Bercakap tentang biskut yang diletakkan coklat sebagai topping atasnya. Kata Neelofa, jangan cakap tidak suka coklat kerana semua orang sukakan coklat.

Mendengar ayat yang keluar daripada mulut Neelofa ini, Haris menyampuk dan mengatakan ada juga orang yang tidak sukakan coklat. Namun ianya dibant4h oleh Neelofa sambil membuat dahi berkerut dan menggelengkan kepalanya.

Melihat reaksi sang isteri, laju Haris menidakkan kembali ayatnya terdahulu dan membuat penegasan semua wajib sukakan coklat. Pandai sungguh Haris menjaga hati Neelofa yer. Nampak berubah muka isteri, terus tukar ayat, haha.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat mereka ini telahpun mendapat puluhan ribu tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Semua yang dah kahwin memang penah ada keadaan macam ni untuk mengelak pergad0han yang tak diingini haha.. “

” Sesungguhnya bertolak ansur dalam perkara yg sebegini akan BAHAGIA. Sehinggalah kesilapan itu kant0ikan diri pun xpe. Kami kaum adam mengerti sangat2… amen.. “

” Semua kena suka coklat haha. yang tak suka pun paksa jugak suruh suka. No wonder Lofa suka ustaz. Mengalah terus haha.. “

” Semua kena suka coklat haha, settle till jannah kan bagus. Muka ustaz redho je haha, bertabahlah ustaz melayani isteri tersayang.. “

” Jangan dilaw4n nanti panjang ceritanya haha. Saya repeat banyak kali, semua kena suka coklat okey haha. Comel betul la dua ni, suka tengok.. “

” Haha setuju dalam keterp4ksaan, sekali jel1ng je terus berubah 360 darjah haha. Jangan berani membant4h ye haha, sump4h comel.. “

Peminat juga memuji cara Haris menangani isterinya ini dan bertolak ansur sebegini memang kunci untuk mengelak bertelag4h. Itulah yang terbaik dalam rumahtangga, jika seorang ker4s, pasangannya perlulah berlembut dan mengalah. Apa pun, semoga bahagia selalu sweet couple. 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hot FM, IG Lofa.world

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..