” Woww dah kurus, makin melet0p.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Isteri Achey Bocey, Anne Raih Perhatian Peminat. Wah Memang Nampak Perubahan, Semakin Langsing Lah Ibu Tiara Ni !!

Menerusi perkongsian terbaru isteri Achey Bocey iaitu Anne di akaun Instagram miliknya telah berkongsi gambar terbaru yang memaparkan penampilan terbarunya. Malah perkongsian terbaru Anne itu telah mencur1 perhatian ramai warganet di laman media sosial.

Manakan tidak, Anne kini telah kelihatan semakin langsing dan penampilannya berfesyen juga begitu menarik. Bagi yang mengikuti perkembangan Anne di Instagram, pasti tahu sebelum ini Anne begitu aktif melakukan aktiviti berbasikal bersama suaminya.

Memang nampak kelainan dari sebelum ini dan perubahan Anne itu semestinya satu kejayaannya untuk memiliki badan yang ideal. Menerusi posting Anne itu telah berkongsi kapsyen bahawa dia bersama anak tersayangnya, Tiara sedang bersiap dan mahu keluar berjalan-jalan.

Pada perkongsian video pendek itu, Anne telah mengenakan kemeja berwana hitam serta seluar palazzo serta selendang. Video Anne itu telah mendapat ribuan tanda suka dan puluhan komen daripada warga netizen yang perasan akan perubahan Anne.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji Anne nampak semakin langsing dan semakin cantik. Antara komen-komen netizen adalah :

” Woww dah kurus, makin melet0p lah Anne. Tahniah memang nampak perubahan yang ketara, tak sia-sia kan berbasikal, memang terbaik.. “

” Cantiknya sis, sebelum ni jarang-jarang nk tengok sis berfesyen, memang kali ni cantik sungguh, makin langsing yer sekarang.. “

” Nak tips kurus plzzzz, wah jealous lah tengok Anne dah kurus, makin cantik pula tu. Tiara pun makin comel lah, ibu dan anak sama cantik.. “

” Wahhhh cantik sangat. Kita pun semangat nak turunkan berat badan jugak ni. Tahniah kak Anne, makin menawan tau.. “

 ” MasyaAllah sister, so cantik lah, pas ni kena beli basikal lah, hehe nk kurus juga, semangat tengok sister Anne dah kurus.. “

 ” Slim sudah, memang woww lah Anne, tangan pun dah nampak urat-urat tu. Pas ni kongsi cara nak kurus cam mana, ley lah jadi inspirasi ramai.. “

” Cantik lah Anne bergaya macam ni, memang nampak lain, lagi-lagi dah kurus sekarang, tahniah Anne, teruskan usaha lagi ya.. “

Fuhyoo, memang lain sungguh Anne, nampak perubahannya, patut ramai yang memuji. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Anne akan teruskan bersemangat dalam usaha menurunkan berat badan dan semoga bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Anne Achey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..