“ Berulang-ulang tengok video, cantik sangat Kak Ezzaty ni.. ” – Netizen

Azwan Kombos Muatnaik Video Sempena Sempena Hari Lahir Isterinya, Ezzaty Abdullah. Wah Sweetnya Pasangan Ni, Ezzaty Pun Nampak Cantik Sangat !!

Umum mengetahui, Azwan kombos merupakan seorang pelakon dan suami kepada Ezzaty Abdullah. Mereka berdua merupakan pasangan selebriti yang dikenali ramai. Sepanjang mendirikan rumahtangga, Azwan dan Ezzaty dikurniakan seorang anak perempuan yang comel bernama Harum Dalia.

Mengintai ke akaun Instagram Azwan, satu video telah dimuatnaik sempena hari lahir isterinya, Ezzaty dan perkongsiannya ini mendapat perhatian peminat. Video ini diserikan lagi dengan lagu Terukir Di Bintang, nyanyian asal Yuna.

Video ini merupakan kompilasi yang memaparkan kenangan Ezzaty bersama Azwan dan juga anak perempuan mereka, Harum. Ada juga adegan Ezzaty sak1t berjalan menggunakan tongkat kaki dan candle light dinner.

Mereka berdua kelihatan serasi dan romantik, terutama sekali part Azwan dan Ezzaty makan malam bersama di sebuah tempat yang cantik. Apa yang menarik perhatian, Ezzaty kelihatan begitu cantik dan berseri-seri mengenakan gaun biru pada malam itu.

Jom tonton video di bawah :

Banyak ucapan hari lahir dan doa yang diberikan oleh netizen buat Ezzaty. Ada juga memuji Ezzaty cantik dan menyukai pasangan ini. Antara komen-komen peminat :

“ Muka sama tu ar.. semoga bekekelan hingga akhir hay4t.. amin.. comelnya.. Happy birthday.. Cantik nya seri dia fuhh lawa.. ”

“ Happy birthday.. berulnag2 tgok video.. cantik sgt kak ezzaty ni.. Countdown.. Hb.. So sweet.. My favorite.. ”

“ Happy birthday buat isteri abg semoga kekal ke akhir jannah dn semoga panjang umur di murah kn rezeki dn semoga dpt zuriat soleh dn solehah.. ”

“ Happy bday izzati.. Semoga kekal till jannah.. Bahagia selama lamanya.. Hapy birthday ezzaty sama birthday kita.. Cantiknya isteri.. ”

“ Cantikk sgt la ezzatyabdullah ni suka tgk dia senyum jer.. Suke lah ngan korang niii.. cantik g1lerrrr.. Happy birthday sisku.. ”

“ Aaaa sweet caring romantik comel cantik and ibu yang baik semua adaaa..  happy birthday ezzaty.. Comel sgt laaa.. suka tgok.. ”  

“ Nurul dh bhgia nmpaknya dgn azwankombos.. Alhamdulillah.. Nurul dh tingalkan Ramzie & alamak.. Lupa plk nama azri khairi.. ”  

Beruntungnya Ezzaty dapat suami yang penyayang seperti Azwan ini dan rasanya belum terlambat untuk kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir buat Ezzaty. Semoga dipanjangkan umur, sihat, bahagia dan terus berjaya dalam apa jua yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber: IG azwankombos

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..