“ Gigi p4tah r0ngak pun tetap comel.. “ – Netizen

Ezzaty Kongsi Video Bersama Suaminya, Azwan Kombos Dan Anak Mereka, Harum Dalia Buat Ramai Terhibur. Part Tunjuk Gigi Sendiri R0ngak Tu Berdekah Ketawa. Alahai Comel Je !!

Siapa yang tidak mengenali Ezzaty Abdullah, seorang pelakon cantik dan manis di Malaysia. Ezzaty telah berkahwin dengan Azwan Kombos juga merupakan seorang pelakon yang sama-sama berbakat di dalam industri lakonan tanah air.

Hasil tinjauan dia akaun Instagram Ezzaty, satu video telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan Ezzaty bersama suaminya, Azwan Kombos dan anak mereka, Harum Dalia yang sedang bergurau-senda manja ingin berkongsi tentang keadaan gigi Ezzaty.

Apa yang menarik perhatian, dalam kemeriahan mereka itu, rupa-rupanya disebalik cerita yang dikongsikan gigi Ezaty telah p4tah di bahagian hadapan. Alahai kelakar sangat mereka ini. Ingatkan pengumuman apa tadi. Meriah sungguh suasana.

Bukan itu sahaja, Harum Dahlia juga kelihatan sama-sama teruja untuk berkongsi keadaan gigi mummynya yang p4tah. Sempat lagi menyebut “gigi pat4h”. Nasib baiklah musim pandem1c C0v1d, dapatlah Ezzaty cover bahagian gigi dengan face mask.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Ezzaty ini telah mendapat banyak tanda suka. Selain rakan artis, ramai yang terhibur dengan video tersebut. Ada yang turut mengajukan soalan punca giginya yang pat4h. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Omg hahaha macam mana boleh tercabut.. ” – Datin Seri Paduka Eina Azman

” Adoiii.. nasib dh hbs shooting.. ” – Sherry Alhadad

” Hahaha lawak laaa takpe boleh gi buat jangan risauuu.. ” – Nik Aprena Manrose

” Gusi masuk besi kak.. buat gigi baru.. Bertabah la.. Alamak Elina.. Dah tk gangster la mcm ni.. lucu u guys sweet in the same time.. Ni lah artis pertama tak malu tunjuk ggi pat4h kat dpn tu.. I like u lah.. “

” Ya Allah.. heehhe sory babe nape dik oiii.. Alamak.. kenapa gigi tuuu.. Hahahh.. G1lerr.. Omg.. Muda lagi da nk kena pakai gigi p4alsu.. Inpl4nt la.. comel.. masih cantik.. “

” Farhana tetap cantik.. p4yah pun still lawa.. laaa camne blh p4tah tu.. Allahuakbar camne bole pat4h mommy baca tadi ingatkan Harum yg p4tah gigi.. Hahahaa byk kli tgk pon aku gelak sorg2 hahaaa.. “

” Hahahaha… Bertabahlah.. boleh buat gigi baru.. Zaman dh canggih.. you memang cute sy suka tengok lakonan ezzaty tau tp bila gigi patah satu ni cute you bertambah lagi tau.. mcmana boleh jadi mcm ni ezzaty oiii.. “

” Mcmne boleh pat4h tuu.. sorry tergelak.. Tegelakkk jgakk.. ala.. tergelak.. tp ttp comel.. Saya tak gelak sy senyum je.. G4duh dgn amani ni.. alamak nsib baik dah hbis sho0t kl g4ngster underworld.. “

“ Alamak gigi depan plak tu.. aduhai minta simpang la.. gelak manja2 je.. Gigi p4tah pon comel.. Dh try thn tp tk boleh hahaha sorry.. Comel je anak beranak nie.. Laa rse nk gelak.. blh plk yg ilang tu gg dpn yer.. “

“ Kena pki gigi pel4su la g4maknya.. Tkpa.. bleh pki crown.. takpa kak kita senasib.. nasib ada braces bleh rapat balek haha.. Gigi pat4h pun still comel.. Gigi r0nggak pun cantikkk.. Sama tmpt dngn mak sy cabut gigi.. dkt situ jgk.. Awl2 mmg gelak tp lama2 dh biasa.. “

“ Boleh buat gigi baru.. apa pun tetap Cantik ibu and anak.. Alaa saya gigi depan tapi pat4h separuh hehehe.. Relax je gg pat4hkn.. Mcm mana leh patah.. Alaaaaa tergelak.. tapi cute la.. Sampai ke aku gelak woi hahahhaha.. “

Alahai comel betul anak beranak ini. Suaminya pun sporting sangat. Ezzaty berkongsi wajahnya dengan gigi pat4h pun still nampak cantik. Apa-apa pun kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan yang baik-baik untuk Ezzaty sekeluarga dan semoga bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber: IG ezzatyabdullah               

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..