” Gabriel jangan keliru tau nanti.. ” – Netizen

Gambar Anak Emma Maembong, Shariq Gabriel Bersama Kembar Bapanya, Shaznin Raih Perhatian Ramai. Alololo Comelnya Gabriel, Mesti Keliru Mana Satu Baba, Mana Satu Ayahnin !!

Sejak lahirnya Shariq Gabriel, popularitinya setanding ibunya, Emma Maembong. Ada sahaja perkembangan mengenai bayi ini sering kali mendapat perhatian ramai di laman media sosial. Lebih-lebih lagi kedua ibu bapanya juga turut mengwujudkan akaun Instagram buat Gabriel berkongsi perkembangannya kepada umum.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Gabriel, Emma telah berkongsi gambar Gabriel yang bersama suaminya, Muhammad Shazli Azhar bertemu kembarnya. Perkongsian gambar tersebut telah menarik perhatian ramai gara-gara melihat kembar seiras suami Emma.

Turut dikongsikan pada kapsyen tersebut adalah panggilan Gabriel kepada bapa saudaranya itu sebagai ‘ ayahnin’ . Kembar suami Emma itu dikenali sebagai Muhammad Shaznin Azhar dan sebelum ini pernah dikongsikan Emma gambar suaminya bersama kembarnya ketika majlis resepsi perkahwinan mereka.

Kalau dilihat memang serupa, bezanya, suami Emma memnpunyai jambang manakala kembarnya tidak memiliki jambang. Dalam gambar tersebut Gabriel nampak begitu comel ketika dipangku oleh bapa saudaranya itu.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata netizen mengatakan wajah Shazli dan kembarnya memang sangat seiras sehingga ramai yang sukar untuk membezakan yang mana satu sebenarnya suami Emma dan berharap Gabriel juga nanti dapat bezakan mana satu bapanya. Antara komen-komen tersebut :

” Wah memang serupa tapi lain orangnya, keberangkalian nanti Gabriel akan dapat adik kembar juga sebab bapa dia pun ada kembar.. “

” Comel lah Gabriel, tangan tu ger4m je tengok, mont0k-mont0k. Tak keliru ke sayang mana satu daddy, mana satu ayahnin.. “

” Ooo rupanya bapa Gabriel ada kembar, ketinggalan betul lah saya. Tapi memang seiras betul kan, jangan pening sudah Gabriel nanti, hehehe.. “

” Serupa lah, patut Gabriel putih, comel sokmo, Emma dengan suami dia pun kulit mcm orang putih, kacak betul sekali dgn kembarnya.. “

” Bapanya ada twin rupanya, nanti boleh minta adik twin, hehehehe. So comel betul lah Gabriel dan bapa dan bapa saudaranya.. “

” Alaaaaa halaaaaaa comelnya Shariq fall in love sangat tengok muka dia, wanna hug and k1ss u. Gab sure conpius, tp sure gab ckp baba bau laen tk sama dgn ayahnin.. “

” Pen1ng nanti anak nanti cari mana satu baba dia, haha. Tapi apa-apa pun, Gabriel comel sangat, ger4m aunty tengok tau.. “

Memang sama tampan sama kacak suami Emma dan kembarnya. Harap-harap Gabriel dapat bezakan lah mana satu babanya dan Ayahnin. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Gabriel membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapanya, aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Shariq Gabriel, Emma Maembong, Shazli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..