” Tiba-tiba nyanyi Johnny Johnny, mengada-ngada sangat ketawa tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Ketika Melihat Ikan Laga Bersama Abangnya, Yusuf Iskandar. Amb0i Alisa Sampai Nak Celup Jari Tunjuk Ikan. Part Last Nyanyi Lagu Tu Lucu Betul Mukanya, Cheeky Sangat !!

Si cilik melet0p dan popular, Alisa Aisyah seringkali mencur1 perhatian ramai setiap kali gelagatnya dikongsikan di media sosial. Telatahnya yang petah bercakap dengan wajah comelnya itu membuatkan ramai peminat menjadi ger4m.

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa Aisyah bersama Yusuf Iskandar ketika melihat ikan laga. Pelbagai reaksi dan pertanyaan daripada Yusof dan Alisa yang seronok melihat ikan laga ini.

Yusof seperti biasa tetap bersopan santun dan lembut tutur katanya. Alisa pula begitu aktif sampai ke atas meja dipanjatnya untuk melihat ikan ini. Kedengaran suara Hanis menegur Alisa supaya tidak duduk di atas meja.

Kalau sudah namanya Alisa, pasti ada sahaja yang mencuit hati. Ketika asyik melihat ikan, sempat lagi Alisa menyanyi lagu kegemarannya, ‘Johny Johny Yes Papa’ . Bukan main lagi Alisa menyuruh mommynya ‘open your mouth’, terus tersenyum lebar sampai nampak semua giginya.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa menyanyi dan mimik muka yang dibuat-buat si kecil ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Cheeky nya la Alisa ni. Alahai si Alisa ni nak kena gig1t tau. Tiba-tiba lak nyanyi Johny Johny, mengada-ngada sangat ketawa tu.. “

” No need to shout out, just excuse me trus dengar ckp. good girl sangat dia tu. Alih2 johny2, Mmg perangai anak no 2 sangat alisa, Suka nak attention.. “

” Ya Allah, part last tu kenapa comel sangat. Alisa nak kena gig1t ni, why so cute sayang. Bukan main Alisa lari topik.. “

” Ee suruh mommy open mouth tu comelnya. Ger4m pandai sangat Alisa ni. kecik beso kecik beso je tengok, rasa nak pic1t pic1t budak cerdik ni.. “

” Kenapa kening tu berker0t Alisa haha, tibe tibe Johnny dah kenapa Alisa sayang. Aihh love sangat lah tengok budak Alisa ni.. “

” Ad0i Johnny Johnny haha, ger4m la dengan Alisa ni. Garang sangat muka Alisa part no no tu haha. Cheeky Alisa.. “

” Comel sangat sangat Alisa, part yang last tu ger4m. Part muka Alisa suruh mommy “open your mouth” so cute. Memang cheeky mengada-ngada tau.. “

Memang selalu jadi penghibur la Alisa ini, dengan muka acah-acah garang tu, petah sangat mulutnya sekarang. Mommy pun layankan sahaja telatah si princess ni. Semoga Alisa membesar menjadi anak yang bijak dan solehah untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..