” Woww beraninya mama Tini up photo ni. Kapsyen tu hint paling besar.. ” – Netizen

Kongsi Gambar PU Riz Bersama Keluarganya Di Majlis Perkahwinan Anaknya Mohd Aqief, Kapsyen Datin Noor Kartini Mencur1 Tumpuan. Wah Mama Macam Dah Beri Lampu Hijau Ni. Lesen Besar Terus !! 

Hari ini tular hampir disemua akaun sosial gambar pengacara jelita Neelofa bersama pendakwah bebas PU Riz atau nama sebenarnya Hariz Ismail. Gambar mereka semasa majlis pernikahan adik kepada Neelofa, Mohd Aqief semalam menjadi bualan hangat netizen.

Kemesraan Neelofa dan PU Riz yang sudah terlihat sejak beberapa bulan dahulu lebih menyerlah ketika majlis semalam. Apatah lagi apabila kakak Neelofa, Noor Nabila juga seakan memberi hint seperti ada sesuatu di antara adiknya itu dengan PU Riz.

Kawan baik mereka, Rosix Omar juga turut mengus1k PU Riz dan cuba meng0rek rahsia mengenai hubungan mereka. Adik-adik Neelofa, Ameera dan pengantin sendiri juga nampak sangat akrab dan mesra dengan pendakwah muda ini.

Meninjau akaun Instagram Datin Noor Kartini, telah dikongsikan sekeping gambar yang tul4r dikongsikan ramai peminat dan media hari ini iaitu gambar mereka sekeluarga yang turut ada PU Riz di dalamnya. Kapsyen dari mama Neelofa ini menjadi tumpuan ramai.

Jom baca perkongsian di bawah :

Walaupun ringkas kapsyennya namun ayatnya itu cukup mendalam maksud yang tersirat. Ini membuatkan peminat mula mengus1k dan antara komen-komen mereka :

” Lofa cakap restu mama amat penting bg dia, in sha Allah mama restu.. kan mama.. “

” Sesuai d0h kalu pu riz ngan love. Sama cantik sama padan.. “

” Ustaz yg tgh tu mcm sepadan je dgn neelofa… Moga berjodoh lah ye.. “

” Alhamdulillah mama restu pilihan Lofa kali ini.. “

” Sejuk mata tengok pasangan yg tengah2 tu.. Sesuai. Harta akhirat itu sangat bernilai. InshaAllah. Doa baik2.. “

” Till jannah. Sy pn suka klu berjodoh.. “

” Semua dlm gambar ni love till Jannah.. “

” Woww beraninya mama tini up photo ni. Kapsyen tu hint paling besar.. “

” Sebenarnya dorang satu family dh ready nak reve4l hal sebenar… mcm sengaja bg hint apa yg berlaku.. “

Andai benar sebagaimana yang diteka oleh peminat, semoga segalanya dipermudahkan untuk Neelofa dan PU Riz. Peminat sentiasa mendoakan yang terbaik buat bintang kesayangan mereka ini. Semoga Datin Kartini sekeluarga sentiasa di bawah rahmat Allah dan bergembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Kartini Noor Mohamed

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..