” Ku dengar suara mach0 mu Ustaz, haha.. ” – Netizen

Lagi Video Neelofa Dan PU Riz Di Majlis Makan Malam Keluarga. Tetapi Kali Ni Lain Pula Reaksi Lofa. Haa, Tak0t Kant0i Lagi La Tu !! 

Sejak beberapa hari ini kisah Neelofa dan PU Riz hang4t diperkatakan di media sosial. Ini kerana kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila telah memuatnaik beberapa video di Instastory miliknya ketika majlis pernikahan adik mereka tempoh hari.

Kelibat PU Riz di majlis pernikahan adik mereka telah menimbulkan pelbagai spekulasi dalam kalangan peminat. Tambahan pula PU Riz memakai pakaian berwarna sedondon dengan ahli keluarga Neelofa dan turut bergambar bersama.

Ia seolah-olah memberi satu hint yang menyatakan bahawa Neelofa dan PU Riz seperti mempunyai hubungan yang cukup istimewa. Walaupun kedua-duanya tidak membuat sebarang pengakuan namun berita ini sebenarnya menggembirakan para peminat mereka.

Menerusi akaun Instagram fanpage Neelofa, ada video baru lagi telah dikongsikan. Video ini diambil daripada Instastory Nabila ketika majlis makan malam bersama keluarga. Nabila seolah-olah mahu mengkant0ikan pasangan ini tetapi diberi am4ran oleh Neelofa. Tetapi suara seseorang di sebalik video tersebut telah membuktikan sesuatu.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen dapat meneka suara siapakah di sebalik video tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Ustaz g baca doa makan kah tu ?? “

” Dah kena warn1ng lor… haha.. Ku dengar suara mancho mu ustaz.. hahaha.. “

” Suara pu riz ka tu.. hehehe.. Hahaha kena warn1ng.. biasa la nnti msok kt story habis org usik… “

” Kakak suka menyak4t.. sampai jadi trending kat twitter.. “

” Ehh.. memang ada pun kan join mlm ni.. bersemut lagi.. “

” Suara haris lain dari yg lain tau lofa, kita tau dia ada kat sebelah awak tu .. “

” Haris ada kann makan sekaliii.. aah berbunga bunga hati ni.. “

” Ada suara. Kant0i juga.. “

Wah, kakak dah siap kena warn1ng tu. Nampaknya selepas ini Nabila tidak dapatlah hendak cuba mencur1-cur1 mengambil video mereka. Walau apa pun hubungan antara mereka, kita doakan yang baik-baik sahaja. Jika ada jodoh tidak ke mana kan ?

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa Page, Neelofa, Lofa Redland

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..