” Wow nampak comel betul fesyen Tokti pakai ni.. ” – Netizen

Video Penampilan Fesyen Dato’ Seri Siti Nurhaliza Ketika Hadir Di Sebuah Majlis Raih Perhatian Peminat. Lain Dari Biasa Fesyen Dato’ Seri Siti Kali Ni, Tetap Nampak Cantik !!

Penampilan penyanyi tersohor, Dato’ Seri Siti Nurhaliza sememangnya sering mendapat perhatian ramai, tidak kira dari kalangan peminat mahupun rakan artis. Tidak hanya suaranya, Dato’ Seri Siti turut mempunyai citarasa fesyen yang tinggi dan sering menjaga penampilan.

Meskipun fesyen yang digayakan oleh Dato’ Seri Siti seiring dengan fesyen semasa, namun Dato’ Seri Siti masih menjaga kesopanannya dalam berpakaian dan tidak pernah mengenakan pakaian yang menj0lok mata.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Dato’ Seri Siti sendiri telah berkongsi video dan gambar yang memaparkan dirinya bersama suami, Dato’ Seri Khalid telah hadir ke sebuah majlis. Namun yang menjadi tumpuan adalah baju yang dipakai oleh Dato’ Seri Siti dalam video itu.

Kelihatan baju yang dipakai oleh Dato’ Seri Siti persis seperti baju hujan telah mendapat perhatian ramai dan mendapat ratusan komen dan puluhan ribu tanda suka daripada peminat yang memuji penampilan Dato’ Seri Siti meskipun hanya memakai baju seperti itu.

Ikuti perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, selain memuji penampilan Dato’ Seri Siti, ramai yang suka melihat kemesraan Dato’ Seri Siti bersama suaminya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Let0pan terpaling api nombor syahtu la, memang nampak cantik sangat lah Tokti pakai macam ni.. “

” Asal Dato ct pakai baju tu nampak comey je ini kalau awak pakai mau kene kec4m cakap dalam bangunan tu tak hujan, hahhaa.. “

” Wow nampak comel betul fesyen Tokti pakai ni. Kalau dah cantik, pakai apa pun semua nampak terletak dan elok.. “

” Datuk Siti pakai baju ala2 baju hujan dalam mall pun cantik betul. Lain lah nampak, elegant sangat.. “

” Jarang nampak Tokti nak fesyen2 macam ni, lawa betul. Sweet lah tengok pasangan ni berjalan pegang tangan.. “

” Lovely couple till jannah Tokti n Tok K. Orang cantik pakai apa semua nampak cantik tau, love sangat tengok Tokti.. “

” Lovel, very gentleman of Dato’ K to take down his mask to smile at a passerby. And Datuk CT you look awesome.. “

Wow lain dari yang lain fesyen yang digayakan oleh Dato’ Seri Siti kali ini, nampak elegant lah, patut lah ramai yang puji. Apa-apa pun, semoga Dato’ Seri Siti sentiasa bahagia di samping suami serta anak-anak tersayang dan moga segala urusan Dato’ Seri sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..