” Ter0k sangat kecew4nya tu haha, kelakarlah Fafau ni.. ” – Netizen

Gelagat Farah Fauzana Ketika Mengetahui Status Orang Yang Diminatinya Dalam Diam Buat AG Dan Johan Sakan Menyak4t. Kelakar Lah Reaksi Tu Fafau. Bersabarlah Kumbang Bukan Seekor, Haha !!

Suasana pagi di konti radio H0t FM semakin meriah dengan kehadiran penyampai baru mereka, Johan. Farah Fauzana, AG Azmeer dan Johan menjadi gabungan baru yang menceriakan pendengar setiap Isnin sehingga Jumaat.

Meninjau akaun Instagram H0t FM, telah dikongsikan satu video yang memaparkan AG dan Johan menyak4t Farah. Kelihatan AG membuat panggilan dan bercakap dengan seorang abang cafe berhampiran pejabat mereka bernama Khalil.

Rupanya Farah suka melihat abang handsome ini dan setiap kali balik dari cafe, pasti ada sahaja cerita yang diberitahu. Mendengar Khalil memberitahu dirinya sudah berumahtangga dan mempunyai 3 orang anak, spontan Farah terg0lek ke bawah meja haha.

Ad0i kecew4 nampaknya kali ini Farah, lawak betul cara jat0h tu. Sakan AG dan Johan ketawa melihat reaksi Farah. Meriah dengan hilai tawa ditambah dengan ayat jenaka Johan, lagi gam4t konti jadinya.

Jom tonton video di bawah :

Jenaka g4ng pagi ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alolo mesti blushing ter0k kak long Fafau haha. Sabar ye Fafay, moral of the story suh orang tanya dah kahwin ke belum baru boleh start crvsh haha.. “

” Haha bertabahlah Fafau, mestu handsome sangat abang cafe ni. Nak tengok jugak muka abang Khalil ni hehe.. “

” Gelak sorang sorang sy..pg tadi dgr jer kat radio dh gelak.. bila kat ig tgk rupanya cmni upa fafau.. lg ler sy gelak kat traffic light merah, keta sblh pandang jer ingt aku g1la gelak sorg-sorg.. “

” Kadang cinta tak mesti memiliki, lah skrip drama haha. Korang ni buat terhibur betul lah. Berdekah aku ketawa.. “

” Aku faham perasaan Fafau haha, ter0k sangat kecew4nya tu haha. Kelakarlah Fafau ni haha. Terg0lek bawah meja terus.. “

” Saya dgr td.. ad0hh kalau saya pun mau terper0sok bawah meja haha. pengajarannya sblm apa2 hal tanya dlu status hahaha.. tp apa2 pun sy doakan sis fafau ditemukan jodoh yg baik2 insyaAllah.. aamin.. “

” Sampai tercab0t earphone tu punya pad haha. Lawaklah kak fafau ni, ter0k kena sak4t dengan ag johan haha.. “

Kelakar la Farah ni, m4lu punya pasal sampai ke bawah meja perg1nya. Insan yang diminati diam-diam ini rupanya sudah berpunya. Apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca yang menonton video ini juga turut terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hot FM, IG Farah Fauzana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..