Connect with us

Artis / Selebriti

” Walaupun tak ditakdirkan bersama, tapi tengok gambar tu macam happy family.. ” – Netizen

Sharnaaz Ahmad Kongsi Gambar-Gambar Bersama Jebat Jayden Dan Noornabila Yang Akan Berangkat Mengerjakan Umrah. Alahai Comelnya Haji Kecil Jebat Tu. Kapsyen Baba Buat Peminat Tersentuh !!

Sebagaimana yang digemburkan sebelum ini, Neelofa bakal terbang ke tanah suci Mekah mengerjakan umrah bersama ahli keluarganya yang lain. Antara yang bakal mengikuti rombongan ini adalah Noornabila dan Jebat Jayden.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Sharnaaz ke rumah Noornabila untuk mengucapkan selamat jalan untuk anak dan bekas isterinya ini.

Jebat kelihatan sangat comel memakai kurta berwarna putih dan kopiah yang tersulam nama Jayden di atasnya. Turut sama dikongsikan gambar ahli keluarga lain yang turut sama berlepas bersama Jebat dan Noornabila.

Pada paparan gambar terakhir, Sharnaaz turut bergambar kenangan bersama Jebat dan Noornabila. Kapsyen Sharnaaz pula menyentuh hati warganet. Bukan sehari dua terp1sah baba dan Jebat kali ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Sharnaaz ini telahpun meraih lebih 15 ribu tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Handsomenya, Alhamdulillah anak soleh baba dan mummynya. Comellah haji Jebat ni, nampak macam nak besar dah.. “

” Bertuah Jebat, comel je mommy dan baba. Terharu sangat tengok gambar mommy dan baba, Jebat pula ditengah-tengah, sweet sangat.. “

” Insya Allah soon Jebat pergi dengan baba pulak. Semoga semua selamat pergi dan balik dan memperolehi umrah yang mabrur.. “

” Sharnaaz memang baba dan lelaki terbaik really tengok dari raut wajah dan sifat dia sgt baik.. “

” Sed1h baca caption baba ni.. tak pe nanti baba pula bawak Jebat ye. Full respect kat mamu n sis nabila ni.. demi anak mereka xmasam muka… berkawn baik demi anak. korg terbaik.. “

” Baba paling sweet ever, anak baba handsome. Muka baba lah jebat. semuga jebat menjadi anak yg Sholeh sayang baba & mummy ok. Selamat menunaikan ibadah Umrah.. “

” Suka tengok silaturrahim ni, berbaik each other. Baru betul dapat ayah macam ni. Baba yang terbaik, bertuah Jayden.. walaupun tak ditakdirkan bersama, tapi tengok gambar tu macam 1 happy family sangat.. terharu sangat.. “

Sharnaaz dan Noornabila sememangnya contoh ibu bapa yang terbaik, segalanya demi anak tersayang. Apa-apa pun, semoga perjalanan umrah Jebat bersama mommynya ini dipermudahkan dan selamat pergi dan pulang nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, IG Noornabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT