” Wahh Usop junior is coming, tahniah Usop dan Teha.. ” – Netizen

Video Usop Mentor Terima Kej0tan Istimewa Daripada Isterinya, Fatihah Mengenai Berita Kehamilannya. Alahai Part Last Tu Seb4k Lah Pulak Tengok Usop Menang1s. Alhamdulillah Rezeki, Tahniah Usop Dan Fatihah !!

Meninjau di akaun Instagram milik penyanyi Usop Mentor telah memuatnaik satu video yang memaparkan dia telah menerima satu kej0tan istimewa daripada isterinya, Fatihah. Menerusi video itu, Fatihah telah meny0rokkan alat ujian kehamilan dalam sebuah beg.

Sejurus itu, kelihatan Usop yang sedang mengemas beg tersebut telah terhenti seketika setelah menjumpai alat ujian kehamilan. Seakan seperti terkej0t, Usop terus memandang Fatihah dan terus meluru memel0k Fatihah yang sedang duduk di atas sofa.

Kelihatan Usop telah menc1um berkali-kali isterinya dan pada saat akhir video dan Usop mengalirkan air mata setelah mengetahui berita gembira itu. Menerusi kapsyen, Usop turut memanjat kata syukur pada Illahi.

Hingga kini perkongsian video oleh Usop telah ditonton lebih 133 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai seb4k pula melihat reaksi Usop bila dapat tahu bakal bergelar seorang bapa tidak lama lagi.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rakan-rakan artis serta peminat telah memberikan kata ucapan tahniah buat pasangan ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tahniah dik.. ” – Datin Almy Nadia

” Happynya,  tahniah adikku.. ” -Shiha Zikir

” Alhamdulillah congratulations Ucop .Doakan kita dapat baby jugak tau, tumpang happy tengok korang.. “

”  Wahh Usop junior is coming, tahniah Usop dan Teha. Huhu seb4k pulak tengok Usop menang1s, take care Teha.. “

” Jaga isteri tu elok2 tau. Peringkat awal lagi tu, semoga dipermudahkan semuanya insyaAllah. Congrats Usop n wife.. “

” Allahuakbar tahniah diucapkan berita gembira pd setiap pasangan yg baru mendirikan rumahtangga. Moga dipermudahkan segala urusan dan Selamat segalanya amin.. “

” Happy betul tengok Usop, mesti tak sangka kan. Tahniah Usop dan isteri. Semoga nanti akan segala urusan dipermudahkan.. “

” Alhamdulillah, tahniah Usop dan isteri. Sangat bermakna video ni. Semoga kandungan sentiasa dalam keadaan sihat hingga ke saat dilahirkan.. “

 ” Lagu pun sed1h lah, huhu kebahagiaan pasangan yang dah berkahwin macam ni lah, penantian cahaya mata. Tahniah Usop n wife.. “

Satu berita yang sangat menggembirakan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak juga mengucapkan tahniah kepada Usop dan Fatihah. Semoga segala urusan pasangan ini akan dipermudahkan dan kesihatan Fatihah serta kandungan sentiasa dalam keadaan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Usopofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..