” Ad0i kelakar lah. Dah macam ada bateri kat badan.. ” – Netizen

Kongsi Video Disak4t Oleh Pelakon Danial Dashuki Di Set Penggambaran, Ramai Yang Terhibur Melihat PS Mansur Asyik Melat4h Tak Henti-Henti. Habis Berg0yang Semuanya, Haha !!

Pernah menjadi v1ral beberapa tahun lalu, video seorang lelaki yang melat4h pengs4n setelah mendengar temb4kan di lapang sasar. Lelaki tersebut merupakan seorang jurusolek artis yang dikenali sebagai PS Mansur.

Sejak dari itu, ramai yang mengenali PS Mansur. Pernah bergandingan bersama Dato’ AC Mizal mengacara rancangan Punchline DAC dan sekarang PS Mansur sudah bergelar pelakon dengan membintangi sebuah filem bertajuk Kampung Latah Kena Kuar4ntin.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, PS Mansur telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya sedang dis4kat oleh pelakon Danial Dashuki di set penggambaran. Dalam video tersebut, kelihatan PS Mansur sedang duduk di atas kerusi dan sedang melat4h setelah disak4t oleh Danial.

Perkongsian tersebut telah menarik perhatian ramai dan ramai yang terhibur melihat PS Mansur yang tidak henti-henti mel4tah. Pelbagai gaya telah dilakukan oleh PS Mansur hinggakan pada akhir video, kelihatan PS Mansur kelet1han.

Jom tonton video di bawah ini :

Selain terhibur, ramai yang menyatakan gaya PS Mansur ketika melat4h kelihatan comel, dan rindu melihat video terbaru PS Mansur melat4h. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” Hahaa, kas1an awak selalu kena kac4u. Tapi comel tengok awak melat4h, berapa kali pengs4n entah lah ye.. “

” Ad0i kelakar lah. Auto vibrate sh4ke sha4ke, haha sabar jalah PS, muka last tu kelakar, mesti pen4t kan asyik kena kac4u je.. “

 ” Anj4t akak tau, ya ampun kelakar lah video ni. Kalau macam ni lah law4nnya, menang sentiasa lah jawabnya, haha.. “

 “Hahahahahaha tak penah tak kelakar Bang Mansur. Pen4t weh melat4h ni. I dah kena sbb dedulu rajin ngus1k tok, bjangkit la jgk smpai sekarang tak boleh tperanj4t.. “

” Habis berg0yang semuanya, hahahaahaha. Rindu nak tengok kau melat4h, ada juga video baru ni, haha.. “

”  Dah macam ade bateri kat badan dia, teged1k2. Kalau kena dekat aku, aku cep0k orang yang kac4u aku tu, hahahaha.. “

” Mau terkenc1ng ni kalau asyik melat4h macam ni, haha. Yang kaki sak4t pun tahan ketawa tengok perang4i PS, hehe.. “

Memang menghiburkan kalau menonton video lat4h PS Mansur ni. Apa-apa pun, semoga PS Mansur akan terus berjaya dalam bidang yang diceburinya dan semoga segala urusan PS Mansur akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG PS Mansur

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..